- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
schenker
tag
Vkinek vmi jo otlet?
-
schenker
tag
Mit javasoltok?
Tegyek fel 1 regi detot? -
schenker
tag
(Csak mellekesen: annyira felidegelt a game, hogy uninstallaltam a p*-ba)
-
schenker
tag
Pontosan mi a problema? Az ami nekem a Mafianal?
-
Drizzt
nagyúr
Asszem megvan az igazi ok. A detonator 32 feletti verziók, ez minden ti4200-as probléma oka! Nézzétek csak meg a Neverwintert például! Naygon durva a sebesség különbség, hát még a mgjelenítési mód, a szaggatás oka szerintem az, h az ujabb deto-k az árnyékokat mindenhol kirajzolják, ott is, ahol NEM látszik!
-
Cathfaern
nagyúr
Pontosan az. De nekem az a gyanúm, hogy te ezt sehogy sem fogof tudni letiltani. De mivel túl sok játékot nem láttam még, ahol ezt alkalmazták volna( Colin2, Kyodai Mahjjong), és mivel mindegyikben ki lehet kapcsolni, ezért (gyanítom más játékoknál is ki lehet, ha támogatják) szerintem nem fog gondot okozni.
-
e-biza
őstag
az uj 41.09es driverben sincs amit win9x alá irtak? miez a cubic mapping amúgy?
-
Drizzt
nagyúr
Topicfelhozás...
Na, valami ötlet, hogyan is lehetne??? -
Drizzt
nagyúr
Sok játék tanulmányozása után arra jöttem rá, hogy ez a funkció nagyon beakatszt a ti4200-amnak:(((. A kérdésem, hogy lehetne letiltani minden 3D-s alkalmazásban???
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest