- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
DNReNTi #1966 üzenetére
Gyere pubi pakolj fel!
Egy: teszteléshez, tanuláshoz, gyakorláshoz teljesen mindegy milyen szörnyen néz ki az egész
Szerintem ezt embere válogatja. Én szeretek szép, rendezett környezetben dolgozni, legyen ez akár egy teszt project vagy éles project. Jobb érzés olyanon dolgozni, mint ami tetszik nekem, és nem egy motherfucking oldalon.
+ ennyivel is többet foglalkozok a CSS résszel, és lehet egyszer éles projecten még kamatoztatom ezt a pár perc ráfordítást. Nem sok az esélye, de bármi előfordulhat!
Amúgy most a React JS-t próbálom nyúzni, ami pont UI építésre lett kitalálva.
Kettő: ha nem akarsz a kinézetre fókuszálni, de mégis behúzol egy FW-öt, akkor nem mindegy azt mi hajtja?
Mindegy, de engem érdekel, hogy miért az hajtja, ami. Mi az oka a választásnak. Persze ahogy írtad, és Sk8erPeter is mondta, lehet teljesen felesleges ezen agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest