- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Mennyire célszerű, javasolt pl. egy footert float: left és position: absolute - relative kombó megoldásokkal megvalósítani?
Nem igazán értettem mit is értesz ez alatt, míg meg nem néztem a kódot. Ezt így ahogy megcsináltad semmiképp nem javaslom. Több okom is van ezt mondani:
1. Azonosítókat (id) használsz feleslegesen. Használj osztályokat, semmi sem indokolja, hogy ne tedd, amellett, hogy jobb megoldás, olvasmányosabb lesz a kód és megúszol egy kazal duplikációt.
2. Teljesen szükségtelen a csomó float, és abszolút pozíció. Amellett, hogy szükségtelen ráadásul meg is bonyolítod vele a saját dolgodat. Abszolút pozit ott használj, ahol szükség van rá (pl: egy popup "ablak").
Akkor hogy kéne?
Így. Ha megnézed lényegesen egyszerűbb a kód. Emellett hatékonyabb is. Megszűntek a duplikációk. A négyzetnek nem tudom mi volt a funkciója. Kivettem.(#1511) adam_
Erre, ahogy már PumpkinSeed írta, a padding a legegyszerűbb megoldás, de szebb ha csak felső (és esetleg alsó) padding van beállítva, a szöveg pedig középre igazítva. Így megoldott az is, hogy horizontálisan is középre legyen igazítva. A legszebb az lenne, ha vertical-align attribútummal oldanád meg, de ezt nem javaslom, az egész nem ér annyit, hogy azzal szívj.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest