Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
CsíkosMókus
aktív tag
Ostoba, korlátolt, műveletlen, elementárisan bunkó, továbbá igénytelen emberek miért hiszik azt magukról, hogy ezeknek a felsorolt tulajdonságoknak pont az ellentétei jellemzik őket?
-
CsíkosMókus
aktív tag
Az emberiség (a teljesség igénye nélkül) képes a következőkre:
-tudunk bármilyen élőlényt létrehozni, előre meghatározva, hogy milyen legyen
-életet adni-elvenni ipari körülmények között
-szívet cserélni élő emberben
-újjáéleszteni a nemrég meghaltakat
-lent maradni 1 hétig az óceán mélyén egy merülő vasdarabban
-repülni odafent 70 órát egy vasdarabbal
-bármit megtudunk azonnal, bármi történjen a világon bárhol
-látjuk a szemmel nem látható csillagokat
-sétálunk a Holdon
-140.000.000 éve halott állatok zsírjából készült üzemanyaggal 1 tonnás kocsikat hajtunk az emberi izmokkal elérhető sebesség hússzorosával izomerő igénybevétele nélkül
-bárkit élőben hallhatunk, akárhol legyen a bolygón
Ezek az elmúlt száz év vívmányai. Iszonyú érdekes lesz a következő százas!! Már alig várom.
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
öö.. célokat tűzünk ki. nem terveket
a többi stimmel
-
CsíkosMókus
aktív tag
Valamikor elhagytam a régi kedvenceimet, szakítottam mindennel, és nem lépett semmi a helyükbe. Üresség lépett a helyükbe. Céltalan bóklászás. És ami a legrosszabb, hogy hiába van egyre több lehetőség, hiába nyílt ki a világ, hiába lehet szinte bármit, hiába láttam már szinte mindent, egyre kevésbé van kedvem bármihez is.
Terveim vannak, realistán tűztem ki őket, kudarckerülő vagyok tehát nagyon óvatosan tettem ezt. Ebből kifolyólag sikerülni fognak, de már most érzem, hogy ez nem elégít ki.
Hiába van meg minden, legbelül üresség van, semmi más. Kihalt az a lelkesedés, ami hajtott. -
CsíkosMókus
aktív tag
Vodkázva nézem a Falat. (The Wall, nem a meszelt)
Megpróbálok rájönni, az évek alatt mikor vesztettem el a valóságérzékelésemet, mikor kerültem át az álom és ébrenlét közé. Ezen gondolkozom. Szinte lehetetlen feladat.
Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- 6.Gen i7-es Gamer! Core i7 6700 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Super! 6GB OC / SSD+HDD /600W/FULLRGB
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest