- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Ma is volt franciaóra. Je jó ég (na itt adná nekem a hajlakkot a bácsi a égből
), majdnem megőrültem.
12h00-ra kellett bemennem az egyetemre. 11h00-kor el is indultam, mert előtte be kellett mennem a postára, hogy feladjak egy csomagot Operator10 kollégának. A feles buszt el is kaptam, így 12h00ra már az órámon ülhettem (Survey of 20th Century British literatre). Elég unalmas volt, annyi szent. Egész végig csak Angélán járt az eszem. Hoppá, mim is, az eszemet már rég elvesztettem. Csepy ébredj fel, szerelmes vagy!!! 13h00kor vége lett az órának. Nem akartam hazamenni, így beültem a Szenesbe (a built in music club), megittam egy kávét,és tanulni próbáltam. Át kellett néznem W. Faulkner életrajzát egy referátumhoz (circa 20 oldal). Nem mondom el, hogy mindez milyen eredménnyel járt, de sejthetitek, hogy nem jegyeztem meg sokat, viszont egyre idegesebb lettem, hisz közeledett a 16h00, a lektorátusi franciaóra ideje. Felbattyogtam a teremhez, leültem a folyosón, és...
Én annak idején, mikor még dohányoztam, nagyon sok verset írtam, hiába igazi művészlélek vagyok. De miután abbahagytam a dohányzást (2 éve), azóta nehezemre esett bármit is írni. Nade ma, újra jöttek az ötletek és nem csak Angélával kapcsolatban, hanem mindenfélével. Tudni kell rólam, hogy elsősorban a magam gyönyörködtetésére írok, de szeretném ezeket a későbbiekeben kiadatni. (Ja igen, angolul és párat franciául írok, mert ezekem a nyelveken megy. Magyarul is próbálkoztam, de ''sajnos'' az nem az én nyelvemVégül is megy, de kegyetlenül útálom a végeredményeket!)
Naszóval megjött Angéla barátnője (szintén kis helyes csaj, még akár be is jönne, ha nem lenne Angéla). Tőle megtudtam, hogy Angéla most csak harmadéves, mert...(na ez magánügy) Ez viszont azt jelenti, hogy 1 évig még biztosan láthatom!
Befutottak a többiek is. Tudni kell rólam, hogy 2 éve tanulok franciául, de ennyi idő alatt elég jól meg is tanultam. (semmi önfényezés: veszett jó a nyelvérzékem) Ildomos még megjegyeznem, hogy szeretem viccesre venni a figurát, deha kell véresen komoly vagyok (ilyen az üzlet). Na itt a vicces énemet hoztam. Végig őt ''bámultam''(csoda, hogy még megvannak a szemeim), de persze ezt próbáltam leplezni (most már komolyan kíváncsi vagyok, hogy nézhettem ki akkor, külső szemszögből persze...). Remélem sikerült, mert összesen 5-en vagyunk a csoportban, így elég gáz lett volna, ha elsőre kifigyeli a dolgot. Szumma szummárum, majdnem elaléltam, mikor mondott egy kis monológot. Az a bársonyosan huncut hangja, azok a sejtelmes szavak...ohhh...most is beleborzongok...
Néha nem is értem magamat... (lehet most nem is kéne)
Regards: Csepy
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest