Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
lenne egy kis gondom a játékkal.
win 10 x 64 re föl települ eredeti 2 dvd s verzió minden rendben az intro lemegy majd amikor ki irja az intro végén pirossal hogy crysis3 onantól csak fekete kép és csak az ujrainditás marad de semi képp nem megy onnan tovább semmi hibát nem ir ki csak ott megál és kész mindent telepitett magának a játék és mégsem megy.

Az előző win 10 telepitésen ment rendesen nem tudom mi lehet a gond.
-
kokokka
addikt
Mostanában sokszor szerveren vagyok, de egyikőtöket sem látom. Meguntátok? Vagy van újabb, amivel toljátok?
-
Chapel
addikt
Így áll az élsimítás.
Ismerem a technikai hátterét,fxaa persze kímélőbb, de ha már van látni akarnám milyen maxon.
A fura hogy egyértelműen full rece, mégis teljesítményben valóban jobb fxaa-val, tehát mintha mégiscsak lenne valami változás.
Fxxa-val fix 60 fps, 8xmsaa-nál 35-55, ha feljebb húzom a procit meg a vgat akkor meg már bőven jó.) -
Chapel
addikt
Nem tudom, hogy a vga topikba írjak vagy ide. Más játéknál nem tapasztaltam, azoknál minden rendben, ezért esélyesebb, hogy itt a hiba.
R9 290 Gaming, hiába tolom fel 8xMSAA-ra a beállításokban, akkor is olyan mintha alig lenne élsimítás...vagy semennyire
Képek: 1, 2, 3. A jpg-re konvertálás ront picit, de gondolom látható az éleknél a lényeg; a fegyver ahogy mozog szintén.
1920x1200, minden max.
Régen HD7950-el ugyan nem vitte élvezhetően ugyanezt a beállítást, de látványos volt a különbség.
Persze akkor más kártya/win/driver.Játék specifikus driver beállítás?

-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
TCI szerverre próbáltam bejutni a bant megkerülve. Sikerült olyan kódot beleírnom, ami szétvágta az egész játékot, és mentett rá egyet.

-
syberia
veterán
Sziasztok!
Munkatársam szeretne Crysis 3-at játszani és úgy láttam hogy egész szépen fut a játék gyengébb konfiguráción, 250X lesz neki és E6500 + 4Gb ram.
Felbontás 1280*1024 vagy alacsonyabb. -
VoidXs
nagyúr
A detonation delay leírása szerint max szinten rakéták ellen is véd. Ez swarmerre is érvényes?
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Újra játékban vagyok! Pontosabban lennék, ha menne, de még úgy sem tudom tolni mint régebben
Két új egérrel is próbálom, lassan csak lesz valami 
-
Gerisz
addikt
Azt is próbáltam. Már szinte mindent. De az miért van, hogy ezelőtt minden rendben volt. Most ezzel az új rendszerrel nem jó csak. A driver se érdekelte, tuning is ment mint a szél most meg szenvedés.
Nekem egy percet se megy. Első telepítéskor elindul, betölt míg a fegyvert a kezembe adják, aztán kilép. Utána akárhányszor indítom már az se jön be. Betölt addig, hogy nyomj entert és ki is lép.
-
VoidXs
nagyúr
A gyári OC-t szedd le a videokártyádról. Valakinek ez megoldotta.
-
Gerisz
addikt
Csak nem akarom én feladni egykönnyen.
Újra raktam a rendszert teljesen üres és nem indul, ugyan azzal a hibával kidob.
Most a legfrissebb driver van fent. -
Gerisz
addikt
Sajnos nem segít, kikapcsoltam a játékpanelt, a többi nincs telepítve.
Megnézem még a legújabb drivert bár elég hulladék, mert tuning alatt nem veszi vissza az órajelet. Még azt is próbáltam, hogy visszavettem a kártya órajeleit, mert azt is olvastam. Tiszta vicc. Eddig ment mint a szél. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Már régen játszottam a játékkal, de most új vas lett és gondoltam kipróbálom megint.
A gondom az, hogy betölt a játék elindítom a pályát, betölti és összeomlik DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hibával. Friss volt a Win10 minden driver. Már videókártya driverből kipróbáltam ötöt de minddel ez a hiba jelenik meg. Az összes többi játék rendben van. Próbáltam az Origin-ben a játék javítását, a DXdiag nem talál hibát, a neten megint nem találok megoldást.
Mit próbáljak meg? -
VoidXs
nagyúr
Egy olyan banda oldala, amin először röhögsz, merthogy csalók akarnak csalókat fogni, de ezek nem csak a csalnak, bannolják őket, aztán szevasz típusú emberkék, hanem a saját hack-szabad szervereiket nyomják, elősegítve ezzel a játék még gyorsabb halálát.
És miért jó ez a videó? Kétféle vágóképet használ, az egyiken dühöng, a másikon meg nem talál el semmit.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez milyen oldal amúgy? Mert látom van itt még jó videó.

-
VoidXs
nagyúr
Azt tudjuk, mi juttatta el a célszemélyekhez a HOW 2 TCI-t?
Ja lol, kiemelt lett a hekkerszájton.
Ahogy látom, még be is nézték, hogy ez tényleg hack. 
-
melega
őstag
A Critex stúdiós ús játéka a Homefront Revolution lesz, aki szerette a Crysis szériát ajánlom figyelmébe.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
6000 DPI nem elég neki...
-
VoidXs
nagyúr
Hali!
Hogyan kell pingerrel és VTOL-os HMG-vel normális sebességgel forogni? Más simán pörög velük, nálam meg durva szögsebességlimit van.
Más: inaktivitás okán kimaradtam a hackeres drámából, de szemezgettem belőle, a lényeg megvan. Azt viszont el tudná mondani valaki, mi a frász az a Company LTD?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Az 1.3-as patch tényleg lassít a játékon? Kb. hány %-al? Érdemes feltenni?
Thx -
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Patched.
-
VoidXs
nagyúr
Mivel a mai napra még nem jutott TCI (hajnali 2-kor nincs ki ébren, aki bannolgasson), csináltam egy ilyet: HOW 2 TCI. A cím mindent elmond.
-
Stanchore
senior tag
Idén is lesz a szokásos karácsonyi gamenight, várunk mindenkit. TS címünk: ruby.voic.in:6370

-
radírfej
senior tag
sziasztok, dx10 patch témában nem sok infót találtam a fórumon. valakinek van ilyen tapasztalata?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Pedig nem bánod meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Én amazing horse-t szerettem volna, de végül Schrödinger macskája lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ahogy látom ezzel is egyre kevesebben játszanak.

-
VoidXs
nagyúr
Ti nem utáljátok az ilyet?

-
Yodafon
őstag
Győzőtt a warez ellenes program.
Letöröltem a Crysis 3-at mert a készítők olyan lopott cuccok elleni bugot raktak bele és az istennek se tudtam kijátszani. Akárhány patchet, crackfixet, glitch-et próbáltam.. :S Sebaj majd ha utánam dobják eredetiben majd végig játszom :Đ -
ffodi
veterán
De rég jártam itt.

Egyik régi cimborám mondta mindig azt az egyetemen anno, hogy:
"gyerekek.....az egyetemen van 14 hét szünet, addig nem kell csinálni semmit. Utána van 5 hét, amíg tanulni kell, így minden teljesíthető. Egyébként is, az agyam úgy működik mint egy shiftregiszter: vizsga előtti nap beshiftelem az anyagot, a vizsgán ez kishiftelődik, ha maradt is benne valami, akkor azt majd kitolja a köv. vizsga anyaga."
Végtére meglett a diplomája, úgyhogy működött a módszer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Velem csak egyszer történt ilyen, ha van Pre-Match, rendszertelenül helyez el mindenkit, lehet, hogy az enemy közepébe, mint akkor. De nem nézett körül egyáltalán.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Egy hónap múlva kezdődik, de már most rendesen szivatnak... Progra nem kell tanulni, bármikor megcsinálom, de matekból úgy vágnak meg az első szemeszterben, mint annak a rendje, ha nem ölök bele heti két hetet. Plusz nem egy Crysisorientált laptoppal rohangálok én arrafelé, a normális gépemet meg nem cipelem 200 kilométert hetente/havonta/ahogy jövök haza.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
BME, gondold újra

-
VoidXs
nagyúr
Egy ideig mindenképp abba kell hagynom ezt a csodás játékot, de hátrahagyok egy videót. Két zh közt azért majd gondolok rátok.

-
GamerToxic
csendes tag
Nálam még mindig az egyik legjobb játék. Hihetetlen, hogy a Crytek milyen engine-t tud készíteni, szinte fotorealisztikus. A történet megint más tészta, de vállalható.
A multi is kellemes szórakozás, aki esetleg nem próbálta volna még ki - annak bátran ajánlom.
Egy rövid kis ízelítő a single részből, fogadjátok szeretettel: [link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Igazából egy stream adását kellene rögzíteni, de úgy tűnik, hogy alapból kevés a gépem hozzá...

Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- E-roller topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Letöröltem a Crysis 3-at mert a készítők olyan lopott cuccok elleni bugot raktak bele és az istennek se tudtam kijátszani. Akárhány patchet, crackfixet, glitch-et próbáltam.. :S Sebaj majd ha utánam dobják eredetiben majd végig játszom :Đ