- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
darvinya #1252 üzenetére
Most lejjebb vittem az imuránt napi 1 tablettára.
Régóta szedtem már a napi 2 őt de szerintem el is hagyhatnám a salofalk meg a budenofalk mellett.
A dokikat nem érdekli nekem kell kitapasztalnom.
Ő még évekkel ezelőtt napi 3 szemet mondott és mikor egyszer mondtam neki, hogy én már csak 2 őt szedek régóta, nem igazán szólt semmit.
Jó doki pedig de hát nem ő érzi és ezzel tisztában is van. Neki mindig a vérvétel eredménye a fontos.Most azzal küzdök, hogy magas a vérnyomásom. Régóta vérszegény voltam már és ezt megunva, hogy gyenge vagyok fáradékony stb. el kezdtem szedni majd 1 éve a chela fer fortét. Egyéb, doki által felírt vasak semmit sem értek de ez a chela rendbe rakta a vasamat pár hónap alatt. De így a vérnyomásom is magasabb lett. Gondolom a szívem hozzászokott a kevesebb vérmennyiséghez és most, hogy már nem vagyok vérszegény ez az eredménye.
Megyek majd a kardiológiára júliusban és kiderül.
Ezt is a crohnnak köszönhetem, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest