Új hozzászólás Aktív témák
-
bodom88
csendes tag
-
bodom88
csendes tag
válasz
Atesz1978 #2975 üzenetére
igazándiból semennyire sem meleg a borda ezt a boltban is néztük sőt még a ventilátort is leszedte a srác a bordáról hátha még jobban melegedne de nem kb 4cm-re van a borda hátulja mögött a házba épített 12 cm-es ventilátor és ott sem érezni huzamosabb használat mellett sem h. meleget szívna el onnan. Mértem aida-val HW monitorral, Speedfan, de magában a Bios-ban is megvan ez az alap 45-50 fok a HW monitornál vettem észre van egy cputin ami terhelés nélkül produkálja ezt a 80+ fokot ha rádobom a terhelést szinte azonnal megfordul és 45 fok lesz és a cpu egyből megy felfele mintha fel lenne cserélve, de például crysis 3 ultra beállítások mellett kicsit sem akadt meg sőt szinte semmilyen komolyabb játék aminek szerintem ilyen hőfokok mellett erősen szaggatnia kéne, csak én attól tartok ha nem is valós ez a hőmérséklet attól függetlenül a cpu nem ad 100%-os teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Légies iPhone halvány színei
- Billentyűzet gondom van
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest