- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
lemaradt az everest kép:
kép 3ha nem megy a prime95 az everest Feszültség értékek : CPU mag 1.23 V -ot mutat
-
xmad
őstag
válasz
lizakattila #12906 üzenetére
-
xmad
őstag
köszi srácok!
Most jelenleg barátnőmnél vagyok és majd csak vasárnap leszek otthon, úgyhogy leghamarabb vasárnap tudok ide linkelni egy képet
lipi67: igen, jelenleg 1,8ghz-n megy a proci
-
xmad
őstag
válasz
lipi67 #12857 üzenetére
abból gondoltam, hogy nem kezeli hogy ami volt papir az alaplaphoz ott az van rá írva hogy DDR2 667
aztán van benne 2x1GB kingmax 800mhz-s memória. és az everest azt irja, hogy a valódi órajel 333mhz. effektív órajel 667mhz.
unokabátyámtól vettem ezt a gépet, és ő szerinte is 667-en mennek a ramok, bár azt nem hallottam tőle, hogy a 800-as ramot nem kezeli.
de lehet hogy én tévedek, javíts ki. annyira még nemvagyok szaki azért
-
xmad
őstag
válasz
lipi67 #12855 üzenetére
köszi! de valószinüleg majd unokabátyám fogja nekem tuningolni amint lesz egy jó hűtőm. ő jobban ért hozzá mint én.
a Ramok 800mhz-esek de 667-en mennek. szerintem az alaplap miatt mert nem kezeli a 800-ast. szóval akkor azt igy is vissza kell osztani?aztán ha megvan az eredmény belinkelem
-
xmad
őstag
válasz
darál0w #12841 üzenetére
tehát a gépem:
CPU típusa DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200)
Alaplap neve Foxconn 45CM/45GM Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Lakeport-G i945GC
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya Radeon X1950 Series (512 MB) (X1950xtx)a táp pedig 450 W -os. a márkáját nemtudom, szerintem no name. vagy foxconn az is.
egyébként ezt a hűtőt néztem: http://www.pcx.hu/termek/spire-bluestar-sp678s0-pwm-41153
-
xmad
őstag
kedves fórumtársak!
Szeretném kérni a véleményeteket. van egy E2160 as procim. amit tuningolni szeretnék.. vagy le cserélni egy erősebbre (de a tuning az ólcsóbb megoldás)
kérdés: Érdemes-e be fektetni egy jó proci hütőre és felhúzni a E2160 órajelét? legalább egy 2,5ghz-t szeretnék kihozni belőle ha a lap is engedi.
az a baj hogy az én alaplapom csak a régebbi core 2 duokat támogatja (pl: E2220 vagy E6600) az E6600 tetszik mer erős meg minden de elég drága sajnos :S és most azon gondolkodom, hogy ezt a meglévőt tuningoljam vagy esetleg gyüjtögessek még az E6600-ra.. vagy alaplap csere + proci :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged