- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
BlackSwan #20421 üzenetére
Én is hozzátennék 2 dolgot.
1: A PCI Express frekit (ha van állítási opció) le kellene fixálni, a gyári értékre. (ha jól rémlik 100mhz.)
2: Prime, meg orthos nem kell, hogy egyszerre fusson. Szerintem elég magában a Prime95.szerk: amúgy, nem lesz az rossz eredmény. Nekem az E7500 nem képes ilyen alacsony feszen ekkora frekire.
-
lizakattila
senior tag
válasz
BlackSwan #20419 üzenetére
Elsőként a memória szorzóját (System Memory Multiplier) állítsd olyan értékre, hgoy az alatta lévő érték minnél közelebb legyen a 800-hoz. Ez a memória órajele és lehet azok nem bírják az iramot.
Valamint a feszeket állítsd be manuálisan a mellettük lévő értékekre.
A cpu vcore mehet 1,25-re, illetve az MCH-ank is adhatsz 1,2v-ot (mindezt persze csak ha rendesen tudod hűteni).
Ilyen beállítások mellett kezd el emelni a a Frekvenciát. Én így kezdeném, megnézném, hogy ilyen fesz mellett, mondjuk mnnyit megy a cpu, ebből már lehetne következtetéseket levonni.
(Remélem nem írtam nagy hülyeséget és jól emlékszek még vissza a 775-ös tuninra.) -
-
-
válasz
BlackSwan #20408 üzenetére
Háát ezt így, idle, terheletlen állapotban megmondani nem nagyon fogjuk tudni.
Egy olyan képet linkelj kérlek, ahol fut egy cpu-z CPU fül, egy cpu-z mainboard fül, egy CoreTemp és egy Linx nevű progi úgy, hogy ráböktél előtte a start gombra és ha megjelent 4-5 sor a Linx-ben, akkor csinálj egy képernyőmentést, hogy minden látszon a képen.
Azután tudunk mondani okosabbat kedves FeketeHattyú.
Ja, ez elég gyaszera eredmény, ha az őszintét kérdezed (de ez nagyon nincs még kimaximalizálva szerintem). Ha a bíztatót, akkor nem is rossz, megy az még feljebb is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest