- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18938 üzenetére
Pontosan a turbo boost be van kapcsolva és 3.06-ra tolja fel terhelés alatt. Namost ilyenkor egy érdekes anomáliára lettem figyelmes, ha a turbo be van kapcsolva a cpuz hibával leáll
Ha nincs bekapcsolva gyönyörűen megy. Ezt én nem is értem, bár számítástechnika itt minden lehet.
Hát a te procid se egy mindennapi darab, alig lehet itthon kapni 880-at. Grat hozzá.
Darálow: Nem is azért vettem mert a xeon volta miatt különleges, hanem azért mert, egy i5 beszámításával, és némi cash rádobásával, ezt a remek üzletet nem hagyhattam ki(i7-870 meg éppenséggel nem nagyon volt eladó. Mondjuk meg is értem az embereket, hogy nem adják el, mert elég jó teljesítményű procik ezek). És ki tudja lehet, hogy jobban megy mint a sima mezei i7 870-ek, majd a vizezés után meglátjuk. Ha nem megy annyira nem fogok sírni akkor is marad, ha megy akkor meg nagyon örülök neki, és akkor meg pláne marad. 100 szónak egy a vége toljuk nekije majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest