Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18938 üzenetére
Pontosan a turbo boost be van kapcsolva és 3.06-ra tolja fel terhelés alatt. Namost ilyenkor egy érdekes anomáliára lettem figyelmes, ha a turbo be van kapcsolva a cpuz hibával leáll
Ha nincs bekapcsolva gyönyörűen megy. Ezt én nem is értem, bár számítástechnika itt minden lehet.
Hát a te procid se egy mindennapi darab, alig lehet itthon kapni 880-at. Grat hozzá.
Darálow: Nem is azért vettem mert a xeon volta miatt különleges, hanem azért mert, egy i5 beszámításával, és némi cash rádobásával, ezt a remek üzletet nem hagyhattam ki(i7-870 meg éppenséggel nem nagyon volt eladó. Mondjuk meg is értem az embereket, hogy nem adják el, mert elég jó teljesítményű procik ezek). És ki tudja lehet, hogy jobban megy mint a sima mezei i7 870-ek, majd a vizezés után meglátjuk. Ha nem megy annyira nem fogok sírni akkor is marad, ha megy akkor meg nagyon örülök neki, és akkor meg pláne marad. 100 szónak egy a vége toljuk nekije majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest