Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Hát mert kiteszteltem és tovább nem volt érdekes nekem.Tavaly kb 10-12 wolfit szereztem,mind válogatott kiváló db volt,de ez volt a legjobb.Végül is jobbat azóta se láttam,meg nem is találtam.Sokat eggyiken se gondolkodtam,de ezen az e5200-n nagyon filózok,mert teccik.Ólcsó és nagyon megy,és tartalék procinak jó lenne,de majd meglátom.Sajnos nem vagyok annyira eleresztve hogy több procit tartsak.9x400-on tökéletesen kihajtja a 4770-t,full hd-ba.Pont ma nézegettem hogy dirt2-be feltettem 10x400-ra és 2+ fps lett.52fps-ről 54 lett.Na mondom akkor nem kell 4ghz.Bőven jó a 3.6 is.Szépen haladok lefelé.Volt q9550 is gtx270-el,sok volt.Vissza e8xxx-ra,utána e5xxx-re,meg vga-n is gyengítettem és még így is hasít minden,de azért már határon vagyok.Igazából most mondom azt hogy kihasználom a gépet.
Persze tunningal,mert magába az e5200 igen gyenge a 12.5x200-al.De hát ezért van értelme a tuningnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Óvodások homokozója
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze tunningal,mert magába az e5200 igen gyenge a 12.5x200-al.De hát ezért van értelme a tuningnak.