Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WEBER

tag

Fejlemények:

Határozottan nem Teddy volt. Egy másik sráctól lopták el az accot és az ő accjával lopta el az enyimet.

lényeg hogy ne vonjátok kérdőre ezért teddy-t ha látjátok.

• WEBER

tag

Üdv. CSÖCS vagyok.

Mint öcsém említette a történteket valóban ellopták az accom. Én is hibás vagyok nem tagadom. De akkor is vannak emberek akikben megbízok, hát úgylátom roszul tettem.

Elvileg tényleg az az illető volt ( tehát nem rögtön letámadni és ócsmárolni ha látjátok valahol) dehát lehet hogy nem gurigázik szarral a srác és kicsit jobban utánajárt a dolgoknak és kitervelte a dolgot. mindegy csak annyit kérek niyssátok nyitva a szemetek milyen account-okat árulnak a népek illetve ha láttok engem Friendsben ( tudom hogy némelyikőtök ismer és még talán többen is vagytok akikről nem tudom hogy a PH!-n is ügyködtök de valójában gyakran figyelitek a fórumot és most ugrik majd be ogy ki vagyok) irjatok rá csak 1-2 higgadt mondatot hogy ez igenis gerinctelen dolog volt akármilyen szarban is legyen az ember.

Az ilyen dolgokban sosem az anyagi kár aggaszt hanem az hogy ezzel kellemetlenséget okoz és amugy is szükös időmből von el nem keveset ezen probléma megoldásával.

Amugy a srác ma msn-en is irt hogy ha fenn vagyok irjak. lehet hogy megoldódik valahogyan az ügy de ha nem akkor vannak egyéb eszközök is...

Tanulságot kérlek vonjátok le és értesítsetek ha valamit tudtok.

Üdv: CSÖCS

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés