- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezemic
csendes tag
válasz
Dexter68 #954 üzenetére
Köszönöm, a billentyűkód segített, és így meg is találtam. Nem a Tools-ban, hanem a Text-ben Insert Character néven.
A szövegnél pedig úgy lett látható a pozició és a méret, hogy testreszabással beraktam egy Transform sort. Igaz, hogy más objektumok esetében most kétszer is látszik a pozició és a méret, de az kevésbé zavar, mintha a szövegnél egyáltalán nem látszana. -
gezemic
csendes tag
Kedves corelezők, tud-e valaki segíteni? Nemrég váltottam 9-ről 12-re, és két dolog nem tetszik, de bízom benne, hogy csak én vagyok még tudatlan. Az egyik, hogy a 12-ben nem találom a Tools menüben - és máshol sem - a "Symbols and special characters"-t, amit pedig sokszor használtam. A másik, hogy a 9-ben ha leírtam egy szót, más objektumokhoz hasonlóan azonnal láttam a méreteit (magasság, szélesség), és természetesen át is tudtam méretezni, a 12-ben pedig mindezt csak akkor tudom, ha legörbézem, így viszont nem tudom folytatni az írást. Tényleg így lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest