- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nastyvagyok
csendes tag
Köszönöm a segítséget, bár nem értem el egyértelmü sikereket, azért valamire jutottam.
lenne még egy rejtély számomra, ami lehet hogy hasonlo dolog, ennek kérdém a magyarázatát, illetve müködését.A corel Help segítöjében ijen néven fut:"To apply a screen to a bitmap"(screen külcsszo alatt van rögtön)
Mindent a leírás szerint csináltam, de nem történt semmi.Ha esteleg leírnád hogy minek is kéne történni, vagy hogy ez mire valo, és hogyan müködik azt megköszönném. -
nastyvagyok
csendes tag
sziasztok! segítség kéne!
Corel draw 12 van. magyarázni nehezen tudnám, adom a liket
[link]
A háttérben lévö pontok sokaságára gondolok, a réteget valahogy ilyen pontokra szétdarabolni ugy hogy a körvonala nagyábol felismerhetö legyen, de nem legyen szabájos határvonalitt
itt pedig a csikozott formákra gondolok.Ugy érzem elé zavarosan irtam le, de hétha valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest