- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
Nem változott semmi
. Készítettem 10x akkora hátteret, majd azt importáltam a corelbe, de pontosan ugyanolyan éles átmenetek jelentek meg, egyik árnyék pedig szintúgy nem látható. Objektumkezelőben a nyomtatás engedélyezve van, ennek ellenére most is csak egy fehér lapot kaptam.
Mind a 28 objektumot egy rétegen belül egy csoportba helyeztem, de így sem.
Az árnyék képpé alakítása opciót viszont nem találom sehol. -
Tendd
tag
A hátteret ps-ben készítettem és importáltam corelbe, de nagyon kicsi volt. Majd felnagyítom 10x-ére és úgy bedobom corelbe, hátha számít. Árnyékból, átmenetből ... kép készítését még nem próbáltam, hozzáteszem azt sem tudom, hogyan kell
. Lapméretre ügyeltem. Volt két kilógó elemem, de azzal tisztában voltam, majd levágom. Object manager? passz.
Erről jut eszembe, van egy objektum amely a lap egyik szélétől a másikig ér és árnyék van körülötte. Szóval az árnyék már túllóg a lapon... Itt majd szükségem lesz valahogy képet alkotni belőle és levágni a széleket.
Ha hazaértem mindent kipróbálok. Köszi. -
Tendd
tag
Hát mire befejeztem jó pár probléma elém került... Amiket írtál, megtaláltam. PDF-ben elmentettem de csak egy nagy fehér téglalapot látok, ami 92MB. Bármilyen más formátumban elmentve, viszont hiányzik egy árnyék, valamint a teljes hátteremen, mely egy szabálytalan színátmenet, random módon élek jelennek meg. Ha csak simán a hátteret mentem el úgy már jó...
-
Met
nagyúr
Legális dolog
Cella tartalmának elosztása több cellában
Lehet Wordben kellene megformázni és azt beimportálni Corelbe úgy hogy megmaradjon a formázás.
-
zzolika
aktív tag
Értem már, az Excelben is egy cellában van a név és a szám. Gratulálok annak aki az Excel táblát csinálta...
Ettõl csak azt szeretem jobban amikor megszerkesztik a szöveget és kiprintelve elhozzák. De a legemlékezetesebb: mindjárt faxolom a fotót!Azt tudja valaki mitõl lehet hogy ha Excel-bõl vagy Word-bõl illesztek be egy szöveget, az õ és û betûk más betûtipussal vannak? Hiába állítom át a betûtípust Corelben pl Timesra, az õ betûk Arielen maradnak. Ha beírok helyette Corelben egy õ-t, akkor az már jó betûtípussal van.
-
-
zzolika
aktív tag
Ha ki akarod törölni, akkor 2 szóközt cserélj 1 szóközre, ismételd, amíg el nem fogy (1 marad, gondolom máshol kell a szavak közé).
Ha tabulátort akarsz helyette, akkor 2 szóközt cserélj 1 tabulátorra, amíg el nem fogy, utána 2 tabulátort cserélj 1 tabulátorra, amíg el nem fogy.
Gyorsabbat nem tudok. Lehet hogy makrót is lehet rá készíteni, azt nem használtam még.
Vagy úgy rakod át excelbõl hogy oszloponként másolod ki a szöveget, és minden oszlopot külön textbe teszel corelben. Így nem kell tabulátor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest