- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miu_Bardhe
csendes tag
válasz
Dexter68 #478 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Hú azt hiszem tényleg nem voltam teljesen világos
szoval én valami olyan diagrammot szeretnék csinálni amiben foltok (ellipszis alakú vagy tökmindegy milyen) vannak vonalakkal összekötve (ami a köztük levö kapcsolatokat mutatja). ezekben az ellipszisekben szöveg lenne.
a connectort azért szeretném választani, mert 50-100 ilyen foltom van, amiknek a pontos helye még idővel változni fog, ezért úgy akarom, hogyha a foltokat ide-oda huzgálom, a connector line nyúljon velük együtt mint a gatyamadzag. Ezért nem tudom ugy megoldani, hogy több ellipszist egy objektumba olvasztok.
a groupolást azt azért csináltam hogy az egyes ellipszisek és a rájuk irt szöveg ''összeolvadjon'', szoval ha elhuzom az ellipszist akkor a szöveg is menjen vele.
elöször probaltam ugyanezt ''combine''nal de akkor a szöveg fekete betüjének csak a körvonala maradt meg.
a snap point kifejezést a help-ben találtam, ezek azok a pontok egy objektumon amihez a connector line ''hozzágravitál'' amikor az egérrel arrafelé bóklászok (kis üres négyzet villan fel). ezzel kapcsolatban az a két gondom van hogy
1. a sima ellipszisen csak négy ilyen snap point kinálkozik fel alul, felül meg kettő kétoldalt. de nekem kéne több is körben szétszórva.
2. a másik gond az, hogy ha az ellipszist meg a szöveget a group paranccsal összekapcsolom, akkor a connector egyáltalán nem találja meg a snap pointokat, még azt a négyet sem.
hát ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest