- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
Hát igen, az ilyen rosszhírét keltheti az embernek.
De végülis majdnem mindenkit rá lehet beszélni a jobbra, ha ügyes vagy. Csak el kell vele hitetned, hogy te vagy az aki jobban ért hozzá, és hagyja rád inkább a szakmai részét.
De tényleg vannak nagyon ragaszkodók is, akik nem engednek az elképzelésükből. Volt már hogy hozott ide valaki 10 féle névjegykártyát, már meg volt szerkesztve, ''szerinte'', az ember azt hitte magáról hogy kiadványszerkesztő és még milyen ügyes is, és itt dícsérte a névjegykártyáit, hogy azok milyen szépek. Háááááát mondtam neki, hogy szerintem egy ''kicsit'' gagyik, tudnék belőlük jobbat csinálni. Ő meg majdnem megsértődött, úgyhogy inkább ráhagytam, hogy akkor legyen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest