Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
Az miert van ha orthos teszt kozben kivillan sokszor jobb fetn pirossal hogy PAGING? mit jelent ez? és rossz e?
-
Szatesz
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
Ezt talaltam asszem ezt néztem régebben....Vizhutes meg vizhutes kozott is nagyon nagy kulonbseg van.....itt sok van amit a sima zalman cnps9700 megver és az asus silent knight erosebb tole 5-10% al...De az igaz hogy egy komoly vizhutes az viszont tényleg sokkal komolyabb csak az ugy kezdodik hogy 50k..

-
Szatesz
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
Pedig kerestem nektek azt a tesztet ahol a naggya vizet lenyomta de nemtalalom de ha megvan belinkelem nektek.......
X Factor igen de a viz nem csak blokkbol all
és elég draga de én bevallom félek a viztol tul kozel van az aramkorokhoz .A viz meg aramkorok eggyutt meg félelmete
Véletlen valéamit szarul rakok ra oszt vege
:d-300k -
Szatesz
őstag
Hogy tudom beallitani ugy a procihutomet hogy 1005 on menjen végig csak addig kell amig tuningolom? speed fan fent van de nemtudom hogy lehet vele beallitani ha valakiki tud segitsen mert 10 fok vana szobamban tuningolnam de automatan van a proci hutom..... és igy nem is porog...

-
Szatesz
őstag
Hogy tudom azt megcsinalni hogy a procihutom mindig max fordulatom menjen a bekapcsolastol rogton? Tuninghoz kene...
-
Szatesz
őstag
válasz
üzenetére
Igena tuning listan van par e 6600 ami széthutve biztos -10 fokban van mérve szénig huzva...Nekem gyari fesszel ment 3.6 on stabilan...DE nagy léghtutessel nem megy feljebb 3.8Ghz nal tehat nekem ennyia vége szobahomersekleten azok a tuningok hiper super vizzel vannak hutve vagy kint a -10 fokban pl Zé Mestert nezd meg 6750 et felhuzta 4150Mhz re... Ha jot fogsz ki akkor 6750 elég jo valasztas szentem ar ertek aranyban....De jatékhoz 3.5 Ghz boven elég mert a 4.0Ghz vel is uygan annyi fps ed lenne mar...3.5 felett jateknak mind1 mennyi..Ez csak az en vélemyényem de vannak itt sokkal okosabbak is....
-
Szatesz
őstag
Hat 1.5 v volt neki adva az everest szerint bios serint meg 1.55v Nagy hutes van rajta asus silent knight 2 rendesen lehuti...a lapnak meg az fsb nek +0.2 t adtam a ram meg ballsitix. és 2.2 v ot kapott Probaltam 1.6 on feljebb huzni de nem ment lefagyott.... nincs valami tanacsod mit tegyek vele vagy csak majd a parkanyban fog tobbet hozni és ott szerinted tobbet fog?Az FSB 480 ra emeltem de ott nembirta mar....
-
Szatesz
őstag
hova lettek a nagyok z mester meg subaru...? Nah mind1 az a kerdesem mit csinaljak meg amitol jobban tudnam huzi a procimat? sima szobahomersekleten ezek sikerultek...CSAK
-
Szatesz
őstag
CSao vettem a procimra 6750 emre egy asus silent knight 2 -t és 3.76 ig birja csak ennel tobbet szobahomersekleten nem lehet feljebb tornazni akinek van tapasztalata megkoszonom...
-
Szatesz
őstag
Nah beraktam a crucial tracer 1066 os ramomat

szentetek hogy alitsam be? -
Szatesz
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Gondolom kevesled.. de gyari hutovel hogy mar 73 fokos volt a procim nem mertem feljebb venni ezért hagytam csak ennyin. De most majd megjon a silent knight2 és azzal majd megpiritom meg 1.7 re is... Az fsb t mennyire lehet max emelni vagy csak szépen lassan emeljem az fsb Mghz ével?
-
Szatesz
őstag
Figy az uj hutom alá mennyi pasztat tegyek csak csikokban mint a gyári alatt van vagy pedig hogyan csinaljam??
-
Szatesz
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Hát én nemtudom nekem nekem igy gyari hutovel nem ment csak 3680 ig de nem mertem annyira emelni a voltot csak 1.45 re de everest mes sokkal kevesebbet észlelt csak 1.39 et... nemtudom akkor most melyik a mérvadó,De most megjon az asus silent knight 2.... és a crucial ballsitixem tracerem es akkor azzal majd kirakom az balakba en is
Hatha kinyirom a gépem ugyis benna van mar vagy 400k ba
-
Szatesz
őstag
válasz
WildDaemon
üzenetére
Ah koszi mar eldontottem halgatok a nagyokra asus silent knight 2 lessz...
-
Szatesz
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Nem lattad elotte mi volt az volt a kérdés hogy az asus v60 jobbnak bizonyult egy tesztben mint a silent knight de egy maiskban meg alul maradt tehat ezért nem tudtam mi a helyzet ezért kérdezgettem nem e tudja valaki mi a helyzet mert holnap veszk eggyet és ha veszek akkor mar jot akarok ezért kérdezoskodok...
-
Szatesz
őstag
válasz
Szatesz
üzenetére
Nézd meg ezt itt nem pont azt irjak mint amit a tiedben ez a baj most melyiknek higyjek..
-
Szatesz
őstag
Ugy latom van rajta csavar csak remélem be is fér majd mert akkor kedden meg is rendelem...
-
Szatesz
őstag
Értem én néztem ezt a zalman cnps 9700 ast 11 k ba kerul de a legtobb vizhutest is leveri....Annyi hogy biztos hangos...
-
Szatesz
őstag
Igy hogy gyari huto van a procimon csak 3680Mhz en képes menni 1.44V-n de nagyobb hutovel szerintetek képes lehet tobbre is vagy csak pénzkidobás?
-
Szatesz
őstag
Szentetek hutovel menne feljebb is meg nagyobb fesszeel?
-
Szatesz
őstag
egyet értek veled elmondom nekem milyen progik nem mukodnek rajta
...:van egy razer copperhead egerem nemtudom felrakni emrt azt irja ki hogy dugjam be az egeret pedig bevan mert azt hasznalom, ugyan ez a monitorral nem engedi felrakni a progit hozza mert azt hiszi o felismerte es az boven elég
Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm -
Szatesz
őstag
Szerintetek naggyon nagy hulyeseg lenne ha vistat leszednem és xp t raknek fel helyette mert nagyon tele van vele a .......Mindenre alkalmatlan rosszul nyit meg sokmindent és megbizhatatlan ....fujjj szentetek?
vagy csak szokjak hozzá? -
Szatesz
őstag
[link] Nah igy remélem jobban lehet látni bocsi hogy benazok de nem csinaltam meg ilyet

-
Szatesz
őstag
-
Szatesz
őstag
Nah megvannnak az eredmenyeim hat nem nagyon huztam fel a procit de igya proci 3.6 on ment a videokari meg 648/1000 en és igy lett 3dmark06 vista alatt 12853...pont..
valaki segitsen hogy rakjak fel képet és akkor fel is rakom de nemtudok rajonni hogyan is kell:d -
Szatesz
őstag
Sziasztok en is probalgatom tuningolgatni a procimat de csak eddig 3.680 ig mertem felmenni 1.406 V al.MAjd meg emgyek feljebb is...KIhajtom a videokarimat is utan csinalok majd 3dmarkot es berakom ha erdekel valakit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sajna.. de majd jovore beujjitok ha kijon az uj gtx akkor uj proci és nagy vizhuztes..