Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nekem sokat segített a stabilitásban a manualra vett auto beállítás, ill., hogy a CPU-termination Voltage-ot beraktam Auto-ról... ezek nálad vannak? Milyen néven futhatnak?
Haver válaszolt..., szerinte nem fog sokat hozni az az állítás, ő az Nvidia-t látta valamelyik cikkbek alkalmasabbnak, ehhez a művelethez.
Azért, ajánlja, hogy "inkább nem hozzányúlni"... -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Tudom hogy úgy írtad
Na pont most akartam kérdezni hogy az NB-nek ha adnák +0.1v-ot nem lenne e stabilabb magas Fsb esetén, mert azt vettem észre hogy kb. ugyan ott hasal el mindíg az egész! Akár hova állítom a ramot, már próbáltam 266-ról is indítani, és 700 akármennyinél kifeküdt az egész 3.9Ghz felett! Gondolom az FSB Overvoltage alatt kell neki adni nem? Mert a másik az DeOvervoltage 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na pont most akartam kérdezni hogy az NB-nek ha adnák +0.1v-ot nem lenne e stabilabb magas Fsb esetén, mert azt vettem észre hogy kb. ugyan ott hasal el mindíg az egész! Akár hova állítom a ramot, már próbáltam 266-ról is indítani, és 700 akármennyinél kifeküdt az egész 3.9Ghz felett! Gondolom az FSB Overvoltage alatt kell neki adni nem? Mert a másik az DeOvervoltage