- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Megy még rajta kívűl két 12 cm-es házveni, egy elől befúj, egy hátúl szívja ki a hőt.
Semmi új dolog nem lett felrakva, minden ugyan az, mint előtte.
Egyik reggel még minden rendben volt, aztán délután leülök a gép elé, és a leírt probléma fogad.
Közben még csak ki sem volt kapcsolva a gép.
Én is arra gondoltam, hogy a hőcsővel történhetett valami. Biztos elfáradt az anyag benne.
Noh mindegy, kénytelen leszek venni egy másikat. Mert azóta 3D-s alkalmazást nem is nagyon mertem futtatni, nehogy megfőzzem a procit. -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Már lassan fél éve van meg egy Hyper TX-em. Létezik olyan, hogy egy ilyen hűtő egyik percről a másikra megadja magát?
A venti megy, most pasztáztam újra. Eddig idle 30 fok körül volt a procim (adatlapomon lévő), most meg 50 körül.Tehát csak úgy nem hűt.
A proci is tuti jó, és aránylag jól is mér, mert most (is) megfogtam a lamellákat és lényegesen melegebbnek éreztem.THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest