- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2910 üzenetére
Sok mindentől függ. Mennyin járatod, mennyit megy, a gyárból mennyire kiegyensúlyozatlanul jött ki. Van amelyik fél év alatt megadja magát, az enyém majdnem 2 évet bírt, napi 10 órát ment a gép és 1200-1300-ra volt szabályozva.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2908 üzenetére
Mondhatnám azt, hogy nem, mert volt már rá példa, hogy egy tx2 venti jól bírta a strapát. De a leghtöbb egy idő után feladja, és elreped.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2906 üzenetére
Bizony, az ep35-ből kivették, mivel "nem biztonságos" a ventire nézve a Giga szerint. De úgylátszik nyomásra meggondolták magukat, vagy kitaláltak valamit, így a ep45-be visszakerült.
Tx1-el nincs ilyen probléma, mert az is 4 tűs ventivel készült, a tx2 valamiért elég szar ventit kapott.
Az apróban hirdető kollégát és is láttam már, elég jónak tűnik az áru, van pár ember a fórumon, aki vett már tőle olyan hűtőt, kb. a tx2-vel van egy súlycsoportban. -
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2903 üzenetére
Ettől függetlenül a tx3-at ajánlanám, mert a tx2-nek a ventije elég rossz. Kiegyensúlyozatlan, könnyen törő.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2903 üzenetére
Teljesen igazad van. Úgy emlékeztem, hogy a p45-be nem került vissza a voltage funkció, de tévedtem. Visszakerült. (Az ep35-ös lapokból kivették, és azt hittem nem tették vissza a funkciót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest