- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vsz
tag
Senki nem játszott ezzel a játékkal?
Vagy csak nem akartok segíteni? :(( -
vsz
tag
Aki segít, annak veszek egy ilyen telefont: [L]http://snaps.tjp.hu/i/580/snaps_brown-eyed_girly-_smiling-_sweety-.jpg[/L] :P
-
n_gy_k
aktív tag
Annyira azért nem rossz a Game.
-
vsz
tag
A minap felraktam ezt a játékot, és elakadtam egy helyen: amikor a holdbázis felrobban, kikerülök az űrbe és egy csomó piros szkafanderes alak jön rám. A kérdésem, hogy itt van valami cél (pl. lőni a keringő űrhajót), vagy csak állni kell egy ideig a pirosak rohamát? Mert egy idő után mindig kinyírnak, az űrhajót meg hiába lőttem.
-
Pipó
őstag
Na, megyek még egy kört, hátha...
-
Pipó
őstag
Sziasztok! Elakadtam ebben az egyébként bugyuta játékban, kellene egy kis segítség. Kirepültem rakétával a Holdra, de nem tudok kijutni a bázisról, valószínűleg űrruhát kéne szereznem, de csak egy oxigénpalack jött eddig össze. Két rakétasilót körbejártam, de nem tudom hogyan tovább, az ajtókon pedig nem tudok kimenni, mert nem nyílnak. Ellenség már nincs, mindenkit legyilkolásztam, eltűntek, így levenni sem tudnám egyikről sem. Köszi előre is. Üdv, Pipó
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Autós kamerák
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest