Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahh kipróbáltam, sztem überfaxa! a grafika az elég sutyerákul lett összedobva, a párbeszédek humorosak, még azok is amiknek drámaiaknak lettek tervezve, de nem is baj.. viszont van más ami tleg BAJ: QVA NEHÉZ! hiába CoD2ztem csomót multiban és általában benne voltam az első 3 legjobban, mégis itt már a 2.(?) pályán vagy az első egyik részén elakadok.. annyian jönnek rám hogy tleg alig tudok rohangálni meg fedezékbe vonulni mert kifogyhatatlan csávó jön.. aztán meg mindig ugy végződik hogy túl sok csávómat ölték meg... nahh majd easyn megpróbálom

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest