Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
karib
addikt
Ingyen belépő? Akkor az már magában sokat elárul :(
Elég fantáziátlanok és színvonaltalanok lehetnek a szervezők - pedig ekkora arccal... és nem is ma kezdték a bizniszt, ahogy olvastam. -
detri
aktív tag
Én ma voltam a Comdexen (de jól is hangzik ez... :) ), nem vártam tőle sokat, a magyar informatikai kiállítások nem a legjobbak, ugyebár... De ez minden várakozásomat alúlmúlta. Talán csak az LG standját emelném ki, ott szivesen voltam legalább 5 percig. Szépek azok a TFT cuccok. Nagyon kevés kiállító van, de látogató tán még kevesebb... Ennyi.
-
bdav
őstag
Volt már valaki? Én igen. Elég gagyi mit ne mondjak. Alig van kiállító és a többség valami kis, eléggé specializált magyar szoftvercég. A legérdekesebb stand egy hűtős volt (Thermaltake asszem) ott volt 3db számítógépház szétszedve (tele hűtőventikkel :) ) meg pár termék. Nagyjából ennyi (ja nyertem egy chellós tollat meg egy jojót, ebbe van egy led, azt talán érdemes kiszedni belőle :D). Aki nem tudja hogy elmenjen-e, annak inkább azt mondom hogy ne menjen. Jameg regisztrálni kell belépéskor :(
-
Hege
tag
De béna vagyok szegény kishazánkat irtam kisbetűvel :(
Hungary
bye
----
[javítva -- KovacsUr] -
Hege
tag
Hi All!
Nem tudom,hogy tudjátok-e de április 16-19 között az SAP-Rendezvénycsarnokban kerül megrendezésre az első magyarországi Comdex. / Valójában nem sok köze van az igazihoz, de legalább a miénk! / Minden nap 10-18 között van nyitva (szombaton 10-16) A belépés ingyenes. De a [L]http://www.comdex.hu[/L] cimen többet is olvashattok a rendezvényről. Talán a prohardver! is építhetett volna egy standot. Nem lett volna rossz egy ''közönségtalálkozó'' :) Nem mindenki megy el a pH klub összeröffenéseire ...
Na, jo! Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerü.
Szóval , akit érdekel, nézzen ki nyugodtan. Talán megéri.
Üdv.:Hege
Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest