- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Topik, nyílj meg!

Volt idő, mikor számomra a mennyország kulcsát jelentette, egy palack Tequila. Aztán ahogy idősebb lettem, volt szerencsém a Vodka különböző válfajaihoz, váltottam házi pálinkára, illetve boltban kapható pálinkánkra, majd végül kikötöttem a Cognacnál. Egy kedves barátom jóvoltából jutottam életem első Martell VS cognacjához, melyet igen nagy élvezettel fogyasztottam el, kedvenc Apósom társaságában.
Ekkor kinyílt egy eddig általam nem ismert új világ, új dimenziók.
Mindenkit a kulturált italfogyasztásra biztatnék, a kevesebb néha több.
A cognac egy műfaj, egy zárt világba enged bepillantást, egy régi tradíció, melyet most már bárki élvezhet, már akinek ilyesfajta igénye akad.
Elkezdett érdekelni a cognac története, a kóstolás menete, az érlelési idők, a felhasznált szőlő fajták, a tölgyfahordó típusai, egyszóval minden.
Hasonló rajongásom alakult ki, a brandyk, és azon belül a Metaxa irányában, 12*-tól felfelé, egy igen finom blendet kóstolhat a vásárló.
Ami nekem egyenlőre a csúcs, a Metaxa private reserve, melyet jelenlegi keverőmester, Constantinos Raptis kevert tökéletesre, aki 1992 óta a Metaxa ház vezető keverőmestere.
Jelenleg épp az országban kapható legolcsóbb, XO minősítésű cognac várja a karácsonyt, hogy megkóstoljuk a családom társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- GL.iNet OFF topik
- Vallás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs