Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Pontosan, totális egy helyben toporgás évek óta!

A Formula 1 hivatalos játékába szerintem bele kéne férjen a három FP (kit érdekel, hány % használja ki?!) a felvezető kör, a rajtprocedúra, begurulás a boxba, parc fermé, interjúk, dobogó, pezsgőzés ésatöbbi... akit nem érdekel annak meg tegyenek bele egy "skip" opciót. Én nagyra értékelném, pedig messze vagyok a profi szinttől, de a játékélményen és a "tényleg ott vagyok" faktoron hatalmasat dobna.
Álom, álom, édes álom!

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest