Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• C0d3r

addikt

válasz Sokee #1232 üzenetére

Ezek a nehézségi szintek nekem se tetszenek.
    Optimista fejjel elkezdtem Legend-en a karriert, első 3 futamon sorra kizúgtam a Q1-ben. Igaz, futamon mindig sikerült 17. helyről felhozni a TOP10-be.
    Ezután kíváncsiságból könnyítettem rajta, kipróbáltam pro-n, ezen a szinten sorra nyerem meg az időmérőket, rajt-cél győzelem nem igazán hozott lázba Williams-el. Itt tartok most, sehogy se jó. :)
    Számszerűsítve, ha jól emlékszem Malajziába 1:38 elejét futottam. Legend szinten a HRT, Caterham és Marussiákon kívül mindenki 1:37-et ment, így kiestem. Átállítva Pro-ra, 1,5 mp-et adtam a 2. helyezettnek aki 1:40 vége körüli időt ért el, mindenki más 1:41 és ennél rosszabbakat.
    Hát nem tudom, hatalmas a különbség. Sokkal jobb lenne az egész, ha lenne egy köztes szint vagy Pro teljesítményére rácsapnának 1,5-2 mp-et mert az se jó, hogyha sorra verek mindenkit, de Q1-be kiesni se élvezetes, még ha a futamon sikerül is megfelelő helyezést elérni.

(#1233) giigz: Én is mindig így járok, első néhány kanyarban eléjük tudok furakodni, aztán onnantól lehet vonatoztatni a mögöttem lévőket. :)

Új hozzászólás Aktív témák