- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Ezek a nehézségi szintek nekem se tetszenek.
Optimista fejjel elkezdtem Legend-en a karriert, első 3 futamon sorra kizúgtam a Q1-ben. Igaz, futamon mindig sikerült 17. helyről felhozni a TOP10-be.
Ezután kíváncsiságból könnyítettem rajta, kipróbáltam pro-n, ezen a szinten sorra nyerem meg az időmérőket, rajt-cél győzelem nem igazán hozott lázba Williams-el. Itt tartok most, sehogy se jó.
Számszerűsítve, ha jól emlékszem Malajziába 1:38 elejét futottam. Legend szinten a HRT, Caterham és Marussiákon kívül mindenki 1:37-et ment, így kiestem. Átállítva Pro-ra, 1,5 mp-et adtam a 2. helyezettnek aki 1:40 vége körüli időt ért el, mindenki más 1:41 és ennél rosszabbakat.
Hát nem tudom, hatalmas a különbség. Sokkal jobb lenne az egész, ha lenne egy köztes szint vagy Pro teljesítményére rácsapnának 1,5-2 mp-et mert az se jó, hogyha sorra verek mindenkit, de Q1-be kiesni se élvezetes, még ha a futamon sikerül is megfelelő helyezést elérni.(#1233) giigz: Én is mindig így járok, első néhány kanyarban eléjük tudok furakodni, aztán onnantól lehet vonatoztatni a mögöttem lévőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest