- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Amikor kijött a 2010-es, ugyanez a helyzet volt. Na majd a 2011-es már jobb lesz, végül is igen, valamivel. Abban egyetértek, hogy kelenne egy tuti alap, amihez kiegészítőket lehetne venni. CM megkapta a licencet, és nem él vele, pedig, ha egy szintűt csinálnának, mint az iRacing, vagy a C.A.R.S., szerintem tarolna mindent, főleg minket rajongókat.
Én is az a gamer vagyok, aki nem ökörködni akar a pályán, hanem kihívás lenne az egész
játék. Gondolok itt az elérhető időkre, ami véleményem szerint nem sikerült a reálishoz állítani. Egyesek olyan űridőkkel foglalják el a ranglistákat, az adott pályán, hogy azt még a jelenlegi VB bajnok, Vettel gyerek sem tudná teljesíteni a szekerével. Na itt van az, hogy ez csak szórakozásnak szánt F1! Egy vasárnapi futam előtt-végén leül az ember, és ő is megmutatja, hogy tud vezetni!?
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!