Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Amikor kijött a 2010-es, ugyanez a helyzet volt. Na majd a 2011-es már jobb lesz, végül is igen, valamivel. Abban egyetértek, hogy kelenne egy tuti alap, amihez kiegészítőket lehetne venni. CM megkapta a licencet, és nem él vele, pedig, ha egy szintűt csinálnának, mint az iRacing, vagy a C.A.R.S., szerintem tarolna mindent, főleg minket rajongókat.
Én is az a gamer vagyok, aki nem ökörködni akar a pályán, hanem kihívás lenne az egész
játék. Gondolok itt az elérhető időkre, ami véleményem szerint nem sikerült a reálishoz állítani. Egyesek olyan űridőkkel foglalják el a ranglistákat, az adott pályán, hogy azt még a jelenlegi VB bajnok, Vettel gyerek sem tudná teljesíteni a szekerével. Na itt van az, hogy ez csak szórakozásnak szánt F1! Egy vasárnapi futam előtt-végén leül az ember, és ő is megmutatja, hogy tud vezetni!?
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Linux haladóknak
- Windows 7
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!