Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Nem azt írtam, hogy controller-rel a legjobb ezt a játékot játszani vagy akár jobb mint kormányról.
Annyit írtam, hogy ha van egy (xBox) controller-je akkor nyugodtan vegye meg a játékot mert tud majd vele játszani. Persze az irányíthatóságban és élményben is elmarad a kormánytól. Idővel ráérez a játékra és ha tetszik neki akkor vegyen egy kormányt.
Megértem, hogy amiatt mert nincs kormányom nem csipáztok de nincs rá se helyem se pénzem, így marad ami van.
(nem szeretnék vitát robbantani..., csak a kérdésére válaszoltam amit tapasztaltam)
-
Regirck
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Egész jól irányítható, hála a hátán lévő 2 karnak mellyel szépen tudod adagolni a féket és a gázt. Persze nincs egy kormány szintjén az irányíthatóság, de lehet vele élvezni.
Nagy előnye van annak a karnak én is azért vettem, mert minden játék gond nélkül felismeri és jól beállítja. (ellenben a régebbi Saitek-emmel)
Rekordot nem fogsz vele dönteni, de szépen íven tudsz vele maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest