Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Nem azt írtam, hogy controller-rel a legjobb ezt a játékot játszani vagy akár jobb mint kormányról.
Annyit írtam, hogy ha van egy (xBox) controller-je akkor nyugodtan vegye meg a játékot mert tud majd vele játszani. Persze az irányíthatóságban és élményben is elmarad a kormánytól. Idővel ráérez a játékra és ha tetszik neki akkor vegyen egy kormányt.
Megértem, hogy amiatt mert nincs kormányom nem csipáztok de nincs rá se helyem se pénzem, így marad ami van.
(nem szeretnék vitát robbantani..., csak a kérdésére válaszoltam amit tapasztaltam)
-
Regirck
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Egész jól irányítható, hála a hátán lévő 2 karnak mellyel szépen tudod adagolni a féket és a gázt. Persze nincs egy kormány szintjén az irányíthatóság, de lehet vele élvezni.
Nagy előnye van annak a karnak én is azért vettem, mert minden játék gond nélkül felismeri és jól beállítja. (ellenben a régebbi Saitek-emmel)
Rekordot nem fogsz vele dönteni, de szépen íven tudsz vele maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest