Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát igen ezért mondom hogy ez komplikált,mert én nem matatok futam közbe. Ez lehet az igaz hogy kiadtak egy fél kész verziót! szar....k bele.

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
De érted azt nem értem ha pl.valami külföldinek a szerójára megyek onnan nem dob ki,ha pedig anyira gyenge hogy lagol de akkor sem csak lagol. Ha magyar gyerek szerójára megyek ,vagy be enged vagy nem.de a végén ledob!tegnap is se szó se beszéd csak good bay,teszem hozzá 1 autót láttam lagolni.csodálkoztam is,h.milyen fasza most a net,erre bammm. akinek jó a netje annak jó,hát nekem szar.de csak a gyengébb szerveren?valószinü,gondolok az én esetemre.és steady74re mivel követtem őt
mindig ha őt dobta akkor engem is. namind1 ez komplikált. -
--Lorant--
aktív tag
Hája,nekem is tetszett nem számolva a szilverstoni 1o.kör utolsó körének utolsó előtti kanyarjában a kifagyást. azt követően Hockemhaimba 4.körbe? keztem besz..r..ni. ha nem fagyott folna akkor tovább maradok én is,de hát tél van és kitartóan fagy

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mire gondolsz?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Naháát ,most jól szét vertél!! nekem az a max,GPben mentem 21.2xx de fene se tudja,hogy miért TTbe nem tudok szal Gratula!!

-
--Lorant--
aktív tag
Teszek már egy képet hogy megtörjem a csendet!

-
--Lorant--
aktív tag
fuuu mentem 3kört Gridbe Hát az valami brutál,aszt csak billel tudom XD de ezzel a szar kormányal de amugy is fos lehet az irányitás mert F1 ben ahogy mozditom ugy fordul ,,itt meg mint a Hajóó billre meg nem térek visza,amit kurvára nem tapasztaltam még f1be ha rámegyek valami alkatrészre mintha misem történne,az azért hiányzik 0-1 Grid javára.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
de mindjárt benézek hogy megvan e a nickem még,vagy már a game sem indul?

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Vagy hogy lehet aszt hogy most a 9est használlod vagy a 11est? Direktx
-
--Lorant--
aktív tag
Tudja valaki hogy hol talállom a direkt x 9 et vagy 11 a pc-n? útvonalat kérnék,
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jó lett a videó,meg az is hogy ott voltam,az már gáz hogy én voltam a szellemautó.de hát ez van! Grat

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Patrick
üzenetére
Abszolutt de egyetértek! amit irtál -- K. Gy üzenném innen,..........................vegye úgy hogy sz...r az oldal de nem is az oldal mert hazudnék,hanem a viselkedés a regelásel kapcsolatba. de dugja fel magának,máshonnan is letudtam tölteni azokat a dolgokat amit.......Elvan felejtve az oldalatok K.Gy. eszt muszáj volt,ha már feljött ismét!
-
--Lorant--
aktív tag
Basszus kulcs,szédelgek ösz-visz a szerókon gurulászok elvernek - elverek másokat. asztán majd minden nap kapok meghivást valakitöl a társaságból,erre nem tudok csatlakozni!! de időröl időre ez a problémám,nem is hasonlitható még a Gridhez sem mert ott legalább ott tudtam lenni 1-2-3 kör erejéig mielőtt kivágott volna. Hát mi a frászt kellene beszereznem? ATOMREAKTORT? hogy tudjak csatlakozni hozzátok? vagy ez még a trianoni egyezmény?

-
--Lorant--
aktív tag
Azt még nem is említettem, hogy amikor nem jól sikerült a rajtja és az első kör, rögtön kilépett. Mintha "valami" nem működött volna. Aztán jött vissza a következőre. Majd megint kilépett, aztán következőn meg mindenkit legyorsult a rajtnál. Lehet fölöslegesen töröm a fejem ezen.
Elnézést ezért. Ez igaz!! de ki tudja? Hát ha csal akkor menjen a bicsába,majd legfeljebb nem fogunk vele gurulni ,ha észreveszek valamit akkor tuti kerülni fogom a tagot. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Hát én nem tudom,de valszinü az a pálya jobban ment neki nem?
épp most játszottunk egy oltári jót G1el.
-
--Lorant--
aktív tag
Mókáztok e még?
-
--Lorant--
aktív tag
Jaaa be vagyok sziiiva!! buék. megyek hézibuliba. józanon lehet nem mondom ki

-
--Lorant--
aktív tag
Minden Tiszteletem rotottié. a melborn video az allat!!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rototti
üzenetére
Hát fura egy figurák vannak ott! eszt az üzit kaptam iceman-tol .Szia!Tudnál nekem segiteni van egy eredeti f1 2010 pc játékom és lan modban szeretnénk játszani de ahoz két játék kell ,hogy te nem adnád meg a te játék kododat,hogy ne kelljen még egyet megvenni:

EZ BETEG!! -
--Lorant--
aktív tag
Tudja e valaki hogy pontosan mit kell csinálni itt?
2nd chanceGo on to win the race after using a Flashback
-
--Lorant--
aktív tag
sziaszok! Tudtok valami egyszerü helyet ahonnan le lehetne tölteni a F1 2010 tört verziót?
-
--Lorant--
aktív tag
Letöltheted nyugodtan,mert szépen müködik,csak aszt nem tudom mitöl változott meg enyire minden. mert én elég sok mindent letöltöttem és lehet azért de a lényeg h. müködnek. zárójelbe, nembántam meg semmit. aszt a tapadás növelőt nem szedtem le mert nem NFS-det akarok játszani.meg nem tudom menyire változtatná meg a játék fillingjét.
-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
Azért én egyetlen egy német gyereket ismerek aki jol tolja. Gridben is fair versenyzo volt a neve Tiberius,F1ben pedig Tiberiuser.

-
--Lorant--
aktív tag
Ezért érdemes játszani ,agyon verni a otthoniakat hazai palyán

-
--Lorant--
aktív tag
nem is anyira lényeg. de ha már itt tartunk akkor szoval beraktam a cd-t regiztem Livera . ennyi. kulon patchot kellene nekem telepiteni annak erdekeben hogy legyen felgumizott resz stb? vagy automatikusan mikor frisitett a Live vagy mi akkor felkerult a pocsolya stb??

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Mármint a pocsolya dolog? most akkor ez a pocsolya kulon kell telepiteni vagy belepiszkalni? vagy automatikusan felrakja?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
viritgatom. immaron 3x megyek vegig force indiaval championt. a tort verzional 2x megcsinaltam
.de hogy mit miert mettol meddig ad aszt nem tudtam ,ugy hogy ismételten
Koszonom! onlyne eleg gyenge vook,mert még a gridben kovetelt vezetesi technikat szorgalmazom amit f1-be nem jon be,ezert elobb single-be megyek es majd asztan......alázhattok
. Kosz. 
-
--Lorant--
aktív tag
Mi szerint adja a RANKokat?
-
--Lorant--
aktív tag
Nem is gyozom ismételni hogy Koszonok mindent,ez nélkuletek nem jott volna osze!!!!

-
--Lorant--
aktív tag
Koszonok MINDENKINEK minde segitseget!!! a vegen csak oszejott!!!! mikor mar fel akartam veglesen adni!!!!
most meg csak anyit nem tudok hogy ha kilepek akkor mindig .....vagy egybol csak a profilomra megyek es megy is? ( PL: elkell mennem egy idore dolgom van a valo vilagna de nem merem kikapcsolni a pc-t nehogy mar ne tudjak jatszani enyi nehezseg utan) -
--Lorant--
aktív tag
Help Me
help! help! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nahát ez fasa. néztem Gridet most es az indul minden tovabbi nelkul!! meg minden game ami fenn van. csak az F1 nem. na de mégis mit kellene csinalnom meg hol. Most rácsesztem.mert dunctom sincs!!
-
--Lorant--
aktív tag
Remellem lesz majd valakinek Okos otlete. de mara mar kifaradtam. jo ejszakat all.
-
-
--Lorant--
aktív tag
Hogy ne menjen semmi tisztán feltelepitettem amiket irtatok. es most mikor az f1 et akarom inditani ez már LOL
Please run the game`s launcher application: F1_2010.exe mit kellene csinalni ilyesn esetbe ? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére

-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
Mert mindent úgy csináltam én is ahogy le van,irva+video+ahogy magyaráztátok. de minden egyes belépéskor ugyan az a kérdés és ugyan az a folyamat.szal nem enged fel. ez van ,gyorsan el is felejtem a f1 et.
-
--Lorant--
aktív tag
Szerintem mi Karajeval kivul estunk ,ebbol kimaradunk. majd esetleg ha uniosok leszunk az elovetkezendo 20 evbe majdcsak legalabb 1x gurulhatunk onlynen. addig is bb all . jo
-ast!! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
allandoan frisiteni akar a szar. neked is frisit mindig mikor be akarsz jelentkezni?lehet szar a netem is .
-
--Lorant--
aktív tag
Nagyon ugy fest hogy jo lesz nekem a grid. hogy r...hadjon meg ez a szar live meg acountok,mikor a jatekba beakarok jelentkezni new account vagy create new accout???? a l...f...tudja mar mit nem csina;tam de tut ekurtam nem kicsit NAGYOOON!!
-
--Lorant--
aktív tag
Már kezd kilenni a hócipőm!
!meg mindenem!! most be ir egy ilyet !! the operating system is not adequate for running F1!! az eszem megáll a tört verziót simán játszottam. valakinek valami okoos ötlete?? -
--Lorant--
aktív tag
Valami utmutatot irjatok már TI,szal aszt akarom ki próbálni ami már müködik!! nem akarok kisérletezni

-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok!! izé Microsoft mégsem terjesztette ki a LIVE szolgáltatását magyarországra, így ha egy magyar account-al próbál valaki fellépni a LIVE-ra ,kkor szomorú tényként közli a rendszer, hogy kívül esünk a támogatott régiókon. A megoldás rendkívül egyszerű, például az Eggyesült Államokat, Angliát, stb. na most akkor ha én angliát választom,birok majd onlyne játszani???? avagy látjuk majd egymást?? Rolly Te mit választottál régiónak?? vagy ti mit választottatok??
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindig ha őt dobta akkor engem is. namind1 ez komplikált.

volna még mit gyúrnunk 
tx

,de aszem nekem enyi eleg volt. 13:00tol itt doglok a pc elott. nem er ez enyit.