- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
_George
senior tag
[L]http://www.tar.hu/sz_george[/L]
franc a caps lockba.... :) -
_George
senior tag
[L]http://www.TAR.HU/SZ_GEORGE[/L]
-
peterqe
aktív tag
Nekem is ilyen házam van, már régóta. Szétmoddoltam, de így baromi jó! Majd beteszik egy-két nap múlva képet, akkor lesz kész az átalakítás. A szellőzése alapból elég gyengus, de ha okosan átalakítod (igen: vágni-fúrni kell az oldalát), akkor FRANKÓ nagyon. Nekem P4 1,6@2,9 max 45 fokig megy fel. Kép jön holnapután!
-
Starsky72
addikt
Hi!
Van egy ilyen eladó házam. Akit esetleg érdekel, szóljon nyugodtan. Táp is van benne.:D -
_George
senior tag
ill. a levegőt, sorry :)
-
V_Zoli
aktív tag
Hmmmmmmmmmmm. :))
-
_George
senior tag
valamennyire már elkészültem vele...
[L]http://kep.tar.hu/sz_george/midsize/pic2847973.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/sz_george/midsize/pic3040955.jpg[/L]
:)
de még nincs kész, épp az oldallap kivágásank mintáján gondolkodom -
_George
senior tag
Én is ilyennel szemezgetek a billentyűm alatt, erős 4est neki! Most nyárra m,ajd tervezek egy átalakítást, (festés->metál ezüstszürke, vinyotarto-csere, Ablakvágás, UV.) Majd ha kész lesz, irok rola, meg kép is lesz. Egyébként a 7750 HUF-t bőőőőőőőőőőőőven megérte
-
bundee_rk
csendes tag
Hello Arcok!
Véghezvittem végre ezt az oldallap lyukasztást a Codegen 7002-mön és hát mondhatni csodákra képes. Szobatársam konfigjára is rátettük, neki még többet segített rajta ( alap 52C -> 46C, játék max60C-> max 51-52C). Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! És még nem is lett olyan ronda:).
bundee -
neduddki
nagyúr
HI!
A codegen 6xxx-es sorozata egeszen szep joszagok, a fo kulonbseg, hogy hol az L betu! Ez hosszab hazat jelent kenyelmesebben elfersz! Amugy az elolap kivetelevel nem sok az elteres a 6xxx-nel! legalabbis neg nem tunt fel! Nem egy rossz sorozat, ha erre marad pized akkor en javallom a megvetelet! A tap ujjabanm egesz elviselheto /nehezebb lett:-)))/ a haz eg vagdossa a kezet, de ha nincs ra ingerenciad, hogy naponta szetszed akkor csak egyszer vagdos!/osszerakasnal/:-))) Ha kesobb lesz pized akkor pedig le tud csereni a tapot egy izmosabbra!
Ja! Erru gyun eszembe! Lattatok mar a chieftec 420-asanak az arat! Egesz barati!
udv
neduddki -
róland
veterán
A Codegen 6030(L)-G2 házról kinek van infója?
A valamit valamiért áldozata vagyok: jó alaplap, jó proci, stb. oszt a házra már nem marad pénzem. Segítsetek plííz! :)) -
Obi-1
őstag
Nekem Codegen 8012-esem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A honlapjukon ez mini server kategória, 5 nagy 1 kicsi hellyel. Régi, húsz centi körüli CD is belemegy egy 26,5 centi széles alaplap mellé.
Vincsitartó? Gondolom ugyanaz, mint a tiétek, nekem okés. A kézzel oldható csavart, és a proci feletti hütőt csipázom benne a legjobban, 40 fölött nem volt a procim, bár nem is izzasztottam még komolyabban. -
bundee_rk
csendes tag
Érdekelne ez a megoldás. Pontosan hogy is van? A tetejét vágtad ki 2 ventinek meg a hátulját? Mert az enyémben alapbol pl csak lent elöl és fent hátul van egy-egy ventihely, ahol szinte semmi hasznuk.
Én egyébként úgy képzeltem el, hogy vágatok egy ventihelyet az oldallapon kb a proci fölé és talán még egy másikat a kártyák fölé. Erről kinek mi a véleménye? -
klepto
addikt
Nem tud valaki erről egy képet belinkelni? És nem tudtok olyan netcímet, ahol házakat lehet nézegetni képről?
-
Mordar
csendes tag
...Bakker, félre nyultam. :) +USB&hang kivezetések. És alig van hangja... Ezenkivül elég tágas és extra hütés nélkül 38fokos benne a 850-es TB. Tudom ajánlani minden kedves versenyzőnek. :D
-
Mordar
csendes tag
Hali! Én tudnám ajjánlani
-
bundee_rk
csendes tag
8cm ventit milyet érdemes venni? Mert ugye általában vannak ezek a snassz noname 1000ft-osak, másról nem si tudok nagyon...
-
bundee_rk
csendes tag
Én is valami olyasmire gondoltam, hogy a proci fölé kéne egy 8cm-es ventit az oldallapba beépíteni. Te teljesen kivágtad vagy csak szitaszerűen fúrtál bele lyukakat?
Végülis arra gondoltam, hogy tesztelésképpen először megcsinálom ezt valamilyen vastagabb papírdoboz lapjával és kipróbálom, milyen lenne...:) -
klumbik
tag
8011? Valaki?
-
HI!
Nekem is ilyen házam van! Hatalmas benne a hely, de a vinyótartó olyan vékony lemezből van, hogy beremeg az egész, ha kicsit tölt a vincseszter:) Amugy elég korrekt ház! A szellőzést orvosoltam egy 8cm-es ventivel az oldallapra :) -
bundee_rk
csendes tag
Nekem is ilyen van és a szellőzésétől eltekintve egész elfogadható lenne. De sajnos a 8cm-es ventihelyek olyan helyen vannak, ahol semmi jelentőségük nincs, a proci mellé hátul nem lehet rakni semmit, az a nagy gáz. Itt a koleszszobában kettőnknek is ilyen van és nagyon úgy néz ki fúrni-faragni fogunk, csak azt nem tudom még, hogy mit és hova.... Ha esetleg valakinek lenne némi ötlete, az jó lenne.
-
Túl sok venti nem megy bele, csak 2, mint a normál házakba. Az oldallapja nem az a szüttyögős, mint a mostani szar midi codegeneknek, van talpa is, rászerelhető. A táp kibírt már 2 rövidzárat, és most 6V-on megy, egész rendesen. 5 nagyhelyes, 3 vinyóhely van benne, de az már sok bele, mert akkor szorosan vannak. Egyébként szép. Nem igazán hajlamos a berezgésre, bár jobban, mint egy Feel IV. Körbejártam pestet nagytorony ház (olcsó) miatt, és ez lett a nyerő, külsőleg is nagyon szép szerintem, egy nagytorony legyen egyszerű és ne csicsás.
-
Ahhoj
aktív tag
Kinek van ilyen típusú háza? Szeretnék hallani róla véleményeket, hogy tudjam, megéri-e iylet venni? Szóval kinek milyen tapasztalata van vele?
Mennyi ventit és hova lehet belerakni?
Aktív témák
Hirdetés
- Epic Games Store - Ingyenes What Remains of Edith Finch (PC)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest