Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Namost ha nem a mi gépünkről íródott a cikk...akkor nem igazán értem az idézet értelmét ezen a topic-on... Akik a dual channel kérdését feszegették, nem általánosságban tették, hanem arról érdekődtek, vajon a mi gépünk (M400, M40AE) tudja-e ezt.
A single-dual channellel nekem sincs bajom, ilyet nem írtam. Én a Clevo M400-ról beszélek (merthogy ez annak a topic-ja ugyi), hogy ugyan tudja a dual channel-t (legalábbis a gép újabb verziói, pl. M40AE), de úgysem használjuk ki, mivel egy fos vinyó van a gépben. Úgyhogy a mi gépünkben mindíg is a vinyó fogja képezni a szűk keresztmetszetet, lehet a RAM, vagy a proci bármilyen gyors. A gyorsulást a két RAM modul behelyezésével nem a 128bit RAM kontroll (vagy dual channel) működésbe lépése fogja hozni, hanem a megnövekedett memória méret (vinyó kiküszöbölése).
''Azt látnád, hogy a T20-as hogy röpül a gyári 4200-es 12Gigás helyetti 5400rpm-es 16M Cahes 40Gigás winyóval!!!!''
Namost ezt hogyan érted? Relatíve az eredetihez képest, vagy úgy egyébként is. Merthogy relatíve megértem, hiszen a 4200 az nem embernek való sebesség 2006-ban, de szerintem már 5400-as vinyókat sem lenne szabad gyártani, mégis az újabb típusok is leginkább így jönnek ki, nyílván a 7200-nál csekélyebb melegedés miatt.
Játékokat futtattál rajta? Nem akadt el töltésnél/írásnál? Kizártnak tartom. Legalább negyvenféle vinyót próbáltam már az utóbbi évek során, 5400-asokat és mindegyik elakadt egyszerre nagyobb adatmennyiség mozgatásakor. Ez játékoknál jelentkezett leginkább. Én mondom, a 7200-asoknak nincs párja notikhoz. A leggyengébb is jobb, mint a legjobb 5400-as, nekem ez a véleményem.
Igen, tudom, hogy te nyitottad azt a topic-ot, úgyhogy be is idézném ide a topic-nyitó hozzászólásod egy részletét ha megengeded:
''PeterkeT-vel egyeztetve nyitottam egy ilyen topicot.
Szerintem igazából a winyó gyorsaságán múlik egy noti gyorsaságának az érzése...''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Robotporszívók
- Depression: R.I.P.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tesla topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest