Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4550) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Topikgazda egyébként bárki lehet, ha elfogadják a jelentkezését a moderátort keresek a topikhoz fórumban. Bár szerintem nincs jelentősége. Túl nagy hatást tulajdonítotok neki. Csak a tirt szerkesztettem. Ennyi.

Szerintem is jó, hogy színesebb lett a fórum. (De akkor már elegem volt - kicsit most is az van.) Legalább láttok más álláspontokat is. És utoljára, még egyszer elmondom: csak akkor csalok, ha szükséges[...], nem mindig sikerül, illetve a klánomban még 3 ilyen mentalitású ember van. Agyba-főbe nem csalunk, a klánok nagy részét meg lehet verni enélkül, de az utolsó mismatchünk nagyon ütős lett. Egyébként megkérdeztem őket(a mismatches ellenfelet), azt mondták, nem modoznak. A titok: ők azért ilyen jók, mert Új-zélandiak :DD . Atec nem csal, ő full fp, lehet csodálkozni, milyen ügyes :Y

Még pár dolog ami eszembe jutott a hszekre reagálva, a teljesség igénye nélkül:
Tudok játszani, köszönöm szépen. Csak elértem egy olyan szintre, ahonnan a jelenlegi tudásommal nincs feljebb, ezért, ha nyerni szeretnék, muszáj néha csalnom.

Mod-téma: örülök :U hogy ennyien ismeritek a nevét. Én xxel szoktam jelölni, de az i/I is szóba jöhet Ios-es mod(és bot) esetén. Egyébként jobb fent már régóta ott van a téma tudnivalókban: Fair play.

Fb-csoport: igazából a posztok 98%-a értelmetlen hülyeség. Loot/kupa/algokari/anyázós játékos/klánhirdetés stb... De van pár dolog, amit megéri elolvasni. Ezek többnyire: ha már az írásnál tartunk, akkor az írásaim. Kóc fordításai. És egyéb érdekességek, pl. volt már cikk a hidden tesláról, az egyik poszt alatt a modozók megvitatták véleményüket -ki, miért, hogyan stb. Aztán kisebb csetepaté alakult ki, amikor zsomac posztolta h 200-as szintű lett. Ezentúl még talán egy tucatnyi érdekesség. Ha nem vagytok benne a csoportban, akkor gondolom, mvm-re sem mentetek. (Aki nem tudja mi az, az nem ment :D) De összességében azon kevés pár játékos véleményéért olvasom, akik (nagyon) tudnak. Neveket most nem mondanék, de nincsenek sokan :(

Az életkorom: úgyse árultam volna el. Ha 25-től kezdődik a no-mod, akkor fogadjatok el 24-nek ;] Mást nem szeretnék hozzáfűzni.

A klánom reggel hajnali 5 körül elérte a 10-es szintet. Ezt az országon 5.-ként értük el, de amikor elértük, a 4. ilyen klán voltunk. Természetesen a 444 feloszlása miatt. (A rossz nyelvek szerint eladták a klánt ;] Ez csak mese.)

Írások: szeretek írni, kifejező, és megmarad. A szó elszáll. Tudom, nem igazán jött le, amit írtatok, de ez kölcsönös. Sajnos órák szálltak el az életemből, hogy elfogadjátok a tevékenységem - hiába. De most már zárjuk rövidre a témát, zsomac idézetével: A mod mindenki magánügye.

Inkább alkotok valami hasznosat, mert ez a sok szó sehová sem vezet. Már dolgozok a következő projektemen ;)

Szerk:

F_Peter: Ez is feketeleves, de a többiek valahogy erősebbet csináltak :D
"
"Kiemelem, mert nem fogod érteni, amit mondok, jön majd a sértődés, topicgazda vagyok, engem ott szeretnek és itt nem fogok soha többet írni..."
Ez bullshit ember!!! :D :D :D
Tehát nem elég, hogy baromságot kezdtél el csinálni, még elpazaroltál rá egy tonna időt is, után még arra is, hogy közöld, mindenki helytelenül látja, akinek ez nem tetszik és te igen is jó vagy és nagyon okos és nagyon szeretnek a coc játékosok.
"
Ez pontosan így van. Én tökéletes vagyok :) :)) :D :DD , csak nincs időm könyveket írni, mert ilyen tempóval is hetekig tartana a vita... A legnagyobb gond az volt, hogy a legtöbb dolgot nem fejtettem ki eléggé, így is óráim mentek el az írással. De legalább már az összes többi fórumtól elvárhatom ezt a sebességet :DD

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.