Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5201) Hunmugli válasza pcnet (#5199) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Az az angolság írásmód, amit használ, borzalmas. Magyarul is elsírnád magad tőle. (Egy wordbe betehette volna egy androidos "fejlesztő" ezt a szöveget...)

Utolsó bekezdésből: "This app does not find any loot it's just for fun and doesn't scan anything."

Elvileg nem rakott bele olyan kódot, amitől bannolnának. Többször is írja, hogy "its not a cheat or hack etc". De erős kétségeim vannak ezek és a képek alapján, hogy bármi hasznod származna a telepítésből. Nem vállalok felelősséget.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5202) MrCsiT válasza Hunmugli (#5104) üzenetére


MrCsiT
addikt

kérdés: lehet abból problémám - ban, mac tiltás, akármi - ha több acc-om (falum) van és 1 mobilon érem el mindet?
A történet ahogy alakult az alábbi:
Kb. 3 éve kezdtük a Clasht játszani. Rá fél évre csináltunk érdekességnek és más fejlesztési stratégia miatt gyermekemmel együtt +1-1 falut(nekem így lett 2 falum akkor); Korábban még volt, hogy a 2. acc tabon futott de aztán androidos telóra felvettem a 2. google fiokot is és mindkettő azon volt, plusz néha besegítettem a gyermekemnek, így valójában 4 email cím és falu volt nálam.
Mostanában neki már csak az egyik falujánál ha besegítek 1x-2x, azonban tavaly mikor th11-en szén gyenge lootokat kaptam és a legrégebbi, akkor még th10-es falummal sem akartam th11-re lépni, kíváncsi voltam, milyen tempóban tudok fejlődni, így tavaly húsvétkor csináltam egy 3. falut. A th10-es falum másik klánban volt, de ott nem tetszett a vezetőség némely tagjának egyes reakciója, így a th10-es falu is átlépett a th11-em által (úgy alakult) immár leader-ként vezetett klánba.
Ezt tavaly az egyik Co-leaderrel még megfejeltük azzal, hogy versemyezni kezdtünk abban, hogy egy új falut melyikőnk tud gyorsabban fejleszteni, így lett egy 4. falum is. :DDD
Szeretem a játékot, elég sokat utazok a munkahelyre és haza, így van is időm fejleszteni. Izgalmas a más-más fejlettségi szinthez tartozó csaták és feladatok végigjátszása.
Azonban nem szeretném, ha a klánom látná esetleg kárát a múltnak.
Ezért kérdés, hogy lehet-e probléma a jelenlegi helyzetből? Esetleg érdemes-e a Supercellnek megírnom az egész sztorit, hogy miért alakult így? :F Azt tudom, hogy elvileg az EULA egy falut engedélyez telónként/eszközönként, de az biztos, hogy tavaly ősszel ha CSAK a th11-es falum lett volna meg, akkor talán abba is hagytam volna a játékot, annyira játszhatatlan volt egy időben azon a szinten.. :U

szerk: 1. természetesen (hogyan is másképp) minden falu külön Google fiókhoz van társítva.) 2. nem minden faluval, de az évek során volt rá példa, hogy kisebb összegért vettem gemet is.Nem tudom, ez ad-e valami előnyt esetleg.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#5203) zeorsdfd válasza MrCsiT (#5202) üzenetére


zeorsdfd
senior tag

Egyetlenegy problámád lehet: drasztikusan lecsökken a szabadidőd mennyisége. A Supercell soha semmit sem fog csinálni (mert nem bizonyítható, hogy egy személy van a több account mögött). Jogilag ez lenne a helyzet, de szerintem nem érdekük tiltani, főleg ha még fizetsz is nekik a több accounttal:-)

[ Szerkesztve ]

(#5204) Hunmugli válasza MrCsiT (#5202) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia. Jogilag meg van rá a lehetőségük, hogy ezt megtegyék. Hogy bajt okozzanak neked a multiaccok miatt.

Mindazonáltal én soha még csak nem is hallottam ilyenről :)

Szerintem játssz nyugodtan így tovább, sokan évek óta ezt teszik.

Nyilván, ha azt mondtam volna, hogy bajod lehet, akkor most rohannál resetelni a tabletet ;] Szóval ha még mindig ráparázol (ezt teljesen megértem), szerintem írj nekik egy kérdést - de fogd sokkal rövidebbre -, majd ha megnyugtatót írnak, akkor tedd el, ha nem, akkor pedig mérlegeld magadban a helyzetet.

Btw. ez most nem olyan, mint anno a mod helyzet. Ha kitalálnák, hogy ez nekik probléma, biztos békésen próbálnák megoldani. Ha meg nem, akkor megérett a játék a pusztulásra.

Nem vállalok felelősséget.

ui.: holnap a biztonság kedvéért elolvasom megint a kommented, hátha valamit félreértettem/kihagytam.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5205) MrCsiT válasza Hunmugli (#5204) üzenetére


MrCsiT
addikt

Csak azonosítóval együtt találtam egyelőre levélküldési lehetőséget hozzájuk, az meg nem feltétlenül lenne jó ötlet. :DDD

más: érdekes lesz ez a BH8 szint. Vajon mennyire lesz jól használható a Super Pekkus?

Ti kupában a kis falunál milyen szinten vagytok? Én 3200-3500 környékéről se le se fel nemigen mozdulok el: ha pár támadás nagyon jól menne wirch-ekkel, azután szén fullos falukat ad a szerver, és túl jól is támad mellé, így nem jutok fentebb.

Th11-es faluval titán 1-ben is jártam, de borzalmas a loot már csak a környékén is. Fentebbre érdemes lenne hajtani vagy inkább nem? :F
A falumban még 1 db íjásztorony, 1 db sweeper és 1 bomber nem maxos, meg persze a fallal van elmaradásom, de mintha lentebb jobb lootok jönnének.

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#5206) Hunmugli válasza MrCsiT (#5205) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Na újra átolvastam.

1.) Az nekik mindegy ilyenkor, hogy melyik klánban hány karaktered van.
2.) Az is mindegy, hogy mennyi gemet vettél. (Főleg amíg a CR termeli a bevételt.)

Emlékeim szerint csak olyasmi van az EULÁban, hogy "It's not supported to play with multiple accounts on one device." Ezzel szemben "It's forbidden to use cheats, mods, hacks etc." Szerintem érzed a megfogalmazásbeli különbséget. [Bár ezeket most emlékezetből írtam, szóval jobb lenne elolvasnod, ha még mindig nagyon érdekel a pontos szöveg.]

Egyszer-kétszer volt, hogy nem lehetett átlépni (többnyire a google play szolgáltatások hibái miatt) másik falukba, de ezt is gyorsan javították. Pedig hagyhatták volna, a jogi keretük megvan ehhez.

Az azonosítós dologhoz nem tudok mit hozzátenni, voltaképpen nem is emlékszem rá, hogy mikor vezették be :DDD (bár CRben szerintem a kezdetektől van, úgyhogy jó rég volt az...)

Nem gondolom, hogy nekik hirtelen fontossá vált volna az 1 falu / 1 eszköz arány. Mindenesetre többet nem tudok segíteni ebben. (Nem mintha eddig sokat segítettem volna :N )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5207) ggeleven válasza MrCsiT (#5205) üzenetére


ggeleven
őstag

Hónapok óta 4400-4500 körül zárok a BH faluval hónap végén. Én rendszeresen ott akadok el... Aztán ugye 4000-ről kezdődik mindig a játék. A falon kívül minden maxos. Csak witch+minion kombóval támadok és működik a legtöbb esetben.

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#5208) MrCsiT válasza ggeleven (#5207) üzenetére


MrCsiT
addikt

uh..azt a witch+minion kombót majd meglesem egy videón: el sem tudom képzelni, hogy működhet egy th11 ellen, és engem kb. soha nem támadtak ilyen sereggel.

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#5209) zeorsdfd válasza Hunmugli (#5206) üzenetére


zeorsdfd
senior tag

Az a gond, hogy senki nem tilthatja meg hogy egy eszközt több ember használjon, Pc-n is telón is van ez a fogalom, hogy "fiók", értsd többfelhasználós környezet. Namost miért ne játszhatna mindegyik felhasználó a saját accountjával.

(#5210) Hunmugli válasza zeorsdfd (#5209) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

The Service supports only one Account per game on a supported device. End of story.

Amit mondasz az színigaz. És mindenki játszhat a saját accountjával a saját eszközén. Itt egyáltalán nem az enyém/tied a kérdés, hanem hogy 1, vagy több account van egy eszközön. Nem engem kell meggyőznöd :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5211) ggeleven válasza MrCsiT (#5208) üzenetére


ggeleven
őstag

BH faluról beszéltem, szóval fogalmam sincs milyen lehet TH11 ellen. :DD De BH7 ellen működik, talán 8 ellen is fog. ;)
Vagy én értettem félre az előző hozzászólásod középső bekezdését és nem is BH falura voltál kíváncsi? Nekem a kicsi falu a BH falu.

[ Szerkesztve ]

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#5212) MrCsiT válasza ggeleven (#5211) üzenetére


MrCsiT
addikt

Mindkét faluról kérdeztem, azért értettem félre a válaszod, elnézést.

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#5213) Draken


Draken
őstag

sziasztok!
alapvetően nem írnék ide ilyet és nem foglalkoznék ezzel, viszont most kivételt teszek: jelenleg a clan, amiben vagyok, kissé megcsappant létszámilag, akinek van kedve, nyugodtan csatlakozhat, az alapvető követelmény abban ki is merül, hogy clan games.ben valamilyen szinten vegyünk részt, ill. ha warban active vagy, 2 támadás legyen meg:# master hungary - #9yq89v80
bocs az offért

(#5214) sutyesz96 válasza ggeleven (#5207) üzenetére


sutyesz96
őstag

Mennyi gemet öltél abba a bh faluba, ha szabad kérdezni? :)

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5215) ggeleven válasza sutyesz96 (#5214) üzenetére


ggeleven
őstag

Szabad kérdezni és büszke 0 a válasz. :-D Most éppen 1651 winnél járok. Nektek mennyi van?

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#5216) sutyesz96


sutyesz96
őstag

Account eladással van valakinek tapasztalata? EBay-en látni jópár eladó accot, van erre még egyáltalán igény? Illetve mennyire legális ez így ebben a formában?

Van egy friss th11 tanyám, th10-en mindent maxoltam, hősök 40/40/7, 1600 gem. Nagyjából 100-150€ között lehet az értéke, ahogy látni az árakat. Érdemes lehet meghirdetni vajon?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5217) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5216) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia. Ezt már kifejtettem valahol, de nem fogom megkeresni. Ha az neked jó ár és meguntad, meghirdetheted. Egyébként légy óvatos, nagy eséllyel megpróbálhatnak átvágni. Persze arra sincs garancia, hogy elmegy.

Végső esetben "ajándékozd el" valami magyarnak, vagy tartsd meg. Névváltoztatás plusz pont eladásnál.

Tapasztalat, hogy nem vittek el egy th9et de nem is igen foglalkozott az illető nagyon az eladással. Kicsi a kereslet...

Ja és illegális eladni, le van írva a policyben/hol :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5218) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5217) üzenetére


sutyesz96
őstag

Hogy vágnának át?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5219) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5218) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Most nagyon őszinte leszek: fogalmam sincs xD

Egyébként ha kicsit figyelmes (ezt meghagyom, már csak a téma miatt is) figyelmetlen vagy, ejtesz egy hibát, és így. (Visszaszerzik az elutalt pénzt / fizetés előtt hozzáférést adsz a karakterhez, stb.)

Ja és elvileg ha rájönnek SCnél, hogy árulod a karaktert, le is bannolhatnak. Ütközik a szabályzattal. Persze konkrét esetről nem tudok, de ez nyilván az én hibám... :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5220) joynor1970


joynor1970
csendes tag

Sziasztok!

Lehet ilyet nem is szabadna kérdeznem de nem hagy nyugodni .
A múltkori warunkon egy 2 es szintű clán nagyon elvert minket egyértelműen csaltak .
Ugye csalni már nem lehet (elvileg ) és mégis ,erről Youtube -on is találni bőven videót de nem értem ez a fajta csalás miért nem zavarja a SC-t ( valami script féle csalás )
El tudja ezt nekem valaki magyarázni?
Köszi

(#5221) zeorsdfd válasza joynor1970 (#5220) üzenetére


zeorsdfd
senior tag

"egyértelműen csaltak"...akkor valamit mégis tudsz; szóval honnan tudod, hogy csaltak?

(#5222) joynor1970 válasza zeorsdfd (#5221) üzenetére


joynor1970
csendes tag

Szia !
Egyrészt fent vannak a youtube on ( kickass AT )másrészt úgy raktak le egységeket egyszerre 6-8 helyen , ahogy elő ember nem tud lerakni 🙂. És igen olvastam erről a módszerről ahogy gondolom sokan hallotta tok már róla csak bosszant hogy semmit nem tesznek ez ellen

(#5223) Hunmugli válasza joynor1970 (#5222) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Tablet; sok ember ;]

"kettes szintű klán" aha... Itt egy videó róluk.

Ha ilyen magas szinten játszol, kérdezd meg egy klántársad...

Egy korábbi írásomból: "Autotouch/script: régen minden "profi" ezzel tolta. Nincsen sok köze a cochoz, legalábbis nem ahhoz van kifejlesztve. Valószínűleg sok ilyen szotfver van, minden platformra. A lényege: megjegyzi a tappintásokat (hely, idő), majd szerkeszteni lehet őket. Ms-re pontosan. Így 1/3 mp alatt egy full barch sereget le tud tenni cwn. Ma már szinte csak xpfarmhoz használják, ugyanis egy goblinpályán aqval lehet 5 xpt szerezni egy városháza lerombolásáért - akárhányszor -. Cwn az SP javított a troopok "randomabb mozgásán", ezért sokkal biztosabb saját kezűleg támadni, így bármikor reagálni lehet, ha az aq rossz falat kezd el lőni. (Mire gondolok: tablet azonnali földhöz vágása :DD )" Ezt még kb 15 évesen fogalmaztam...

Valszeg már leírtam itt a kiegészítéseket, de azt nem tudom megkeresni, szóval: ezt többnyire a hiromacro nevű rootot igénylő eszközzel és privát szerverrel gyakorolják. A privszeró azért kell, hogy sandbox attackot tolhassanak. Amennyire tudom ez élesben most is lehetetlen és teljes öngyilkosság megpróbálni [bann]. A hiromacro egy csodás eszköz, pláne, ha értesz hozzá. Felveszik a támadást, majd az egységek lerakása közti időt a szükséges helyen törlik a scriptből. "A gép" pedig lazán lerakja őket azonnal, egymás után. Bálint is így csinálta. Volt egy sajátos támadási módszere, amivel egyszerre 8-8 (16) ballont rakott le. Ehhez persze ügyesnek is kell lenni, nem elég csak a scriptet csinosítgatni. Meg nagyon macerás is... [ne próbálj csalni; ha mégis, akkor saját felelősségre. szóltam előre.]

Egyébként bármit is csináltak, nem biztos, hogy csaltak. 4*365*2 óra gyakorlás után nagy eséllyel neked is egész jól menne. Bár amit a videón látsz, az, hogy is mondjam, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen :))

PS.: köszi ezt a kérdést, már nagyon-nagyon-nagyon régóta nem néztem "high level" coc gameplayt.

Kérdés?

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5224) joynor1970 válasza Hunmugli (#5223) üzenetére


joynor1970
csendes tag

Köszi a kimerítő választ. Teljesen igazad van nem ők a 2 es klán én kevertem össze.
Ha jól értem akkor ezt a módszert nem tudják kiszűrni sajnos, én nem kívánok élni vele nem is lenne ennyi időm/energiám rá :)
Köszi

(#5225) Hunmugli válasza joynor1970 (#5224) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem igazán tudják szűrni. Az xmod elég speckó volt, de ilyen scriptelős vacakból sok van, és gyakorlatilag semmilyen szinten nem nyúl bele a játékba, olyan, mintha egy profi tappolná a tabletet.

Némi frissítés: állítólag most valami nagyon bonyolult eljárással mégis van sandbox attack, csak 2 eszköz kell hozzá. A trükk az, hogy az egyik eszköz "tiszta" és a karakter is azon van, így azt nem fogják lebannolni. A másikkal meg gondolom valahogy kiszedik a csapdák helyét, valami nagyon őrült módszerrel. Valahonnan :DDD

Már rég nem vagyok képben [annyira :DDD ], de a lényeg, hogy ha valakik nagyon akarnak, még most is tudnak csalni.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5226) sutyesz96


sutyesz96
őstag

Világelsőnek frissítés után 2 órával már maxos mindene th12-n. :U

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5227) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5226) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Mi ebben a meglepő, ez eddig is így volt :)

Szerk.: TH mennyi? ;] :Y

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5228) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5227) üzenetére


sutyesz96
őstag

12. :)

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5229) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5228) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Most gondolom a TH 11-nél is kevesebb újítást vezettek be. Igazam van? A kényelmieket ne számold, pl. cc beállításai.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5230) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5229) üzenetére


sutyesz96
őstag

Hát azért bőven jöttek új dolgok. Gyakorlatilag minden védekező épülethez új szint, -majdnem- mindenhez a laboratoryban új szint, 10 új szint a hősöknek, maga a th is védekező egység lett, ami ráadásul húzható, army campekbe több hely, clan castle mostmár altatható, tehát pl cw közben nem csalják ki random a donatet belőle, stb.

Azért ezt nem nevezném kevésnek. :)

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5231) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5230) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Igen, a cc egy lényegtelen parasztvakító kényelmi megoldás, meg új szintek... Szóval nem sok extra (pl. új épületek, új támadási mód, mittomén...)

Maradtak tehát a géri sémánál: TH-s frissítés nem az újdonságokról szól, hanem a mértékekről...

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5232) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5231) üzenetére


sutyesz96
őstag

Érdekes egy fogalmazási módod van. :)
Mutass már kérlek bármi másik jelenlegi játékot amit ilyen szinten upgradelnek rendszeresen.

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5233) pcnet válasza sutyesz96 (#5232) üzenetére


pcnet
addikt

Múltkor olvasgattam Playen COC értékeléseit. Egy tag ki volt akadva, hogy már megint állnak a szerverek, nem tud belépni. Miért nem rakják rendbe a szervereket? Meg egyébként is hogy van pofájuk pénzt kérni in-app!? Költsék gyógyszerre, ő meg törli a játékot. Kár, hogy nincs integetős "smiley", írtam volna neki, hogy szia. Egyébként nem azért álltak a szerverek, mert xarok, Supercell meg épp a pénzünkön adriai hajóúton volt, csak karbantartás volt. De ja, költség gyógyszerre a bevételüket. De elvárás, hogy legyen ingyen a játék, meg még vegyenek szervereket is, hogy ő jól tudjon szórakozni. :/

Egyszer kellett órákat várnom és indítottam boostot. 15 perc után karbantartás volt. Mikor újra elérhető volt, 45 percnél pause állapotban volt a sereg gyártás. Nem tették el a 45 percemet, korrekten folytathattam a boostot. Amúgy meg nem kötelező valódi pénzt pumpálni a játékba. Nem havidíjas. Jön gem már a bányából is, meg ugye fákból, bokrokból, event rewardból.

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#5234) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5232) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem nehéz ilyen szinten upgradelni. Se a th11, se a th12 nem hozott érdemi újítást. Számokat (új szintek statjait) könnyű kitalálni, lényegeset nem. A CW meg máz ezer éve bent van. Egyébként én nem tudok példát mondani, mert nem játszom rendszeresen más olyan játékkal, amit olyan régóta fejlesztenek, mint a COC-ot.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5235) MrCsiT válasza Hunmugli (#5234) üzenetére


MrCsiT
addikt

Azért a siege weapons vagy mi biztosan újítás, és egy th12 tud ilyet admi CC-be th10-eknek is. Ha felépült a Th-m, húzom is fel, hogy tudjak adni a klánban..
A fejlesztéseknél a +400 hp kb. minden nagyobb fegyverre és a tárolókra szintén nem rossz.. bár a 10-12M aranyas fejlesztési költségek és a 12-14 napos fejlesztési idők eléggé a vegyél aranyat/gemet vagy legyél top klánban, ahol a clan games-ből megvan az 50.000 pont a töltő rúnákhoz -irányába tolja el méginkább a dolgokat. A kis klánoknak meg marad a lekvár... :(

Lehet - sajnos csak klánon belül - copy layout-al másolni egy-egy falut azonos th szintnél, ez sem rossz, bár több értelme lenne, ha bármelyik falukép másolható lenne, azaz idegené is.

A freeze spell 1 helyessé tétele és főleg a hatóidő vágása miatt a freeze-t prioritással maxolni kell most, ha még eddig nem lenne maxos

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#5236) pcnet


pcnet
addikt

Tud valaki ajánlani linux alá emulátort amivel megy a COC? Free érdekelne, csak 100 €/év emulátorokat találtam. Annyit nem szeretnék fizetni érte, főleg előre egy összegben.

Köszi! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#5237) Hunmugli válasza pcnet (#5236) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Hát igen, a genymotion tényleg annyi. Vagy beszerzed ingyen, vagy guglizol még, vagy egy windowst emulálsz, amiről mondjuk egy Bluestacks-et futtatsz. Lassú és macerás, de legalább működik.

Javaslat: ha emellett döntesz, próbálj valami jobbat keresni, mint a BS - ebben nem sem tudok segíteni.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5238) pcnet válasza Hunmugli (#5237) üzenetére


pcnet
addikt

Végül Android x86 került a gépre, dual bootal. Ha egy eszközön szeretnék két karakterrek játszani, hogy tudok váltani a karakterek közt?

Köszi! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#5239) pcnet válasza pcnet (#5238) üzenetére


pcnet
addikt

Megvan!

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#5240) _Szasza_


_Szasza_
tag

Üdv,

lenne egy kérdésem.

Folymatban volt a laborban egy fejlesztésem, de rányomtam véletlenül a labor szint léptetésre. Ilyenkor mi van az épp folyamatban lévő fejlesztéssel? Megy a kukába, vagy ha felépíti a builder a labort, folytatja a fejlesztést onnan ahonnan abbahagyta?

(#5241) ggeleven válasza _Szasza_ (#5240) üzenetére


ggeleven
őstag

Elvileg folytatja onnan, ahol abbahagyta.

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#5242) pcnet válasza ggeleven (#5241) üzenetére


pcnet
addikt

Gyakorlatilag is! :)

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#5243) _Szasza_ válasza pcnet (#5242) üzenetére


_Szasza_
tag

Huhh, köszönöm a válaszotokat, megnyugodtam :D Megijedtem, hogy kivágtam 3 milla elixirt a kukába...

(#5244) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5237) üzenetére


sutyesz96
őstag

Ez a bluestacks iOS mellett is használható Windowson?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5245) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5244) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

?

IOSt nem igazán tudsz emulálni windowson - bár elv vhogy lehet, ebben a google tud segíteni. A Bluestacks viszont 100%, hogy nem alkalmas erre.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5246) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5245) üzenetére


sutyesz96
őstag

Akkor mi lenne a legegyszerűbb megoldás számomra iOS mellett párhuzamosan windows emulatoron játszani?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5247) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5246) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ó így már értem. Ez egyszerűbb, mint amire gondoltam. Vagy csinálsz a faludnak egy supercell ID-t, ami crossplatform és emulátorban is be tudsz vele jelentkezni, vagy használod a coc beállításaiban a link a device gombot, amivel át tudod rakni egy G play fiókra (is?) a profilod.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5248) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5247) üzenetére


sutyesz96
őstag

Ezek közül akkor csak az első opció járható út, mert a link device véglegesen rakja át a profilod más platformra.

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#5249) Hunmugli válasza sutyesz96 (#5248) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ha te mondod :) (én sosem használtam így erről nincsenek pontos infóim) (a SC ID-t sem használtam, de CRben nagyon nyomatta róla az SC a reklámot, bizonyára kényelmes megoldás... :) )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5250) sutyesz96 válasza Hunmugli (#5249) üzenetére


sutyesz96
őstag

Én már 3x költöztem át androidról iosre és fordítva. :)

No matter what, you keep finding something to fight for.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.