- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mötálhed
tag
Hát nem egy CCNA Cert (mondjuk a Discovery-ből is vizsgáztunk) de sikeresen levizsgáztam
Azért majd tervbe van egy kicsit később a CCNA vizsga letétele is
-
mötálhed
tag
Látom nektek jól megy a német
Én is rajta vagyok mert kell csak hát nem olyan egyszerű. Azt szeretném kérdezni, hogy ti magatoktól tanultátok a nyelvet, iskolában vagy esetleg kimentetek külföldre és ott?
-
mötálhed
tag
Köszönöm
Ha valamit nem értek akkor feltétlen rá fogok kérdezni. Egy ideje már bele-bele olvasgatok a fórumba és külső szemlélőként is az jött le, hogy egy segítőkész, kedves társaság állt itt össze
Mellesleg kicsit megkésve, de nagy gratula a CCIE vizsgához
-
mötálhed
tag
válasz
Fricy19 #8090 üzenetére
Ha érdekel és olyan oktatótok van aki ért is hozzá és jól is magyaráz akkor sima ügy lesz
Nálunk sajnos nincs túlzásba véve a magyarázat, ha valami nem megy akkor sokszor annyi a válasz: Ott a segédlet, nézd meg. Alapnak meg szerintem is teljesen jó ha később az IT világban hálózatosként akar elhelyezkedni az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest