- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyta3
csendes tag
Nem felvágni akartam a vpn-nel, tudom hogy nem nagy dolog összerakni. Én csak arra utaltam, hogy a vizsgán számon kérhetnének hasznosabb dolgokat is annál hogy melyik menü melyik almenüjében találsz meg dolgokat. Úgyse használsz GUI-t nagyon vizsgán kívül, ha meg netalántán mégis szükség lenne rá, nem hiszem hogy ne jönne rá az ember a használatára magától.
-
toyta3
csendes tag
válasz
zsolti.22 #10353 üzenetére
Akkor tényleg úgy néz ki, hogy az egész arra megy ki, hogy tudod -e ez a gomb hol van, az a gomb hol van stb..(az hogy fel tudsz configolni egy site-to-site IPsec VPN-t CLI-ből az senkit nem érdekel)
Nem hangzik túl jól. Na de akkor erre kell gyúrni nincs mese.Amúgy az SDM-re gondolsz. Az tényleg őskövület, azt váltotta le a CCP. Az ASDM az ASA gui-ja.
-
toyta3
csendes tag
Persze, tény, hogy tudnak lenni érdekes kérdések.
Én csak arra utaltam, hogy aki megérteni próbálja a dolgokat és nem csak bemagolni a kérdésekre a választ az nagyobb eséllyel fut neki a vizsgának (és nem mellesleg utána használható tudással rendelkezik nem csak egy papírral). -
toyta3
csendes tag
-
toyta3
csendes tag
Sziasztok!
CCNA Security vizsgára készülök. Felmerült bennem a kérdés, hogy a vizsgán a labor feladatok megoldása során milyen CLI feature-ök használhatóak?
- parancs rövidítés, kulcsszavak használata
- parancs-kiegészítés "Tab"-bal
- "?" használata stb...Ha valaki volt már Security-n és tudna nyilatkozni azt megköszönném
Tudom nagyrészt ASDM lab van, de azért más eshetőségre is szeretnék készülni, és azért vannak elég összetett parancsok amiket nem mindegy hogy fejből kell vágni, vagy ki lehet totózni tabbal, kérdőjellel.Köszi
-
toyta3
csendes tag
válasz
el capitan #10189 üzenetére
Én is úgy olvastam több másik fórumon, hogy az új 210-260-as vizsga egy nem olyan régi frissítése óta rengeteg olyan kérdést tartalmaz, ami sem a Cert guide-ban, sem a NetAcad-os tananyagban nem szerepel, legfeljebb említés szintjén.
Egyesek szerint sok kérdés a 300-208 SISAS vizsga anyagából származik (amit így első hallásra azért kétlek). -
toyta3
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a Cisco cert-ekkel kapcsolatban.
1) Kb 2,5 éve letettem a CCNA-t, most pedig a Security-vel készülök az újításra.
A CCNA szeptemberben lejár, de ugye a security miatt a lejárat kitolódik 3 évvel.
Ilyenkor amikor megküldik az oklevelet az új vizsgáról, kapok egyet a megújítottról is az új dátummal (azóta a vizsga száma is változott), vagy ha szükségem van rá akkor külön kell igényelni?2) Sehol nem találok infót arról, hogy milyen IOS image, ASA image and ASDM verziók ismerete szükséges az új (210-260 IINS) CCNA Security vizsgához? Most kezdem a készülést, és nem mindegy, hogy GNS-ben miken gyakorlok.
IOS: 12.X vagy 15.X
ASA: 8.4(X) vagy 9.1(X)
ASDM: 6.4(X) vagy 7.5(X)Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged