- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire szabad ilyet kerdezni, de CCNP (ENCOR + ENSDWI), Python, CCNP SCOR folyamatban, hobby szinten etikus hackerkedes/pentesteles. Igy nagyon leroviditve, durvan milyen fizetesre lehet szamitani? Videk + Pest -
törölt tag
válasz
suomalainen #15560 üzenetére
Rendben, ezt felvestem. A CCNA-re PacketTracerrel gyakoroltam, ha nem csal a megerzesem ide az mar keves lesz. GNS3 iranyba induljak el szerinted, vagy ?
Koszonom segitsegedet!@tco@ (#15557): Koszonom a valaszodat. "... az ugy is valaszt ha muszaj": Ez ram vonatkozna, vagy a munkaltatora?
-
törölt tag
Santos, O: CCNP and CCIE Security Core SCOR 350-701 Official (Official Cert Guide)
Eppen uton van ez a kis konyv. Esetleg valakinek van tippe, kiegeszitese a konyvhoz, vagy magahoz a vizsgahoz? -
törölt tag
válasz
suomalainen #15555 üzenetére
Nagyon szepen koszonom. Rendben, akkor itt gondolkodok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nagyjabol 20 perce tettem sikeres CCNA 200-301 vizsgat.
Abszolut palyakezdo vagyok, minimalis informatikai munkatapasztalattal, es 100% self study. Magyarorszagon szeretnek elhelyezkedni es munkatapasztalatot szerezni, illetve tovabbfejleszteni magamat.
Amit meg fel tudok mutatni az Python ismeret, angol nyelvizsga (C) es nagyon kezdo nemet (elsajatitas alatt).
Amennyiben sikerul bejutnom egy allasinterjura es megkerdezik, milyen fizetesre szamitok, mi a realis valasz?
Weblapfejlesztokent dolgoztam mar egy cegnel meg diakkent, de nem tartom realis osszehasonlitasi alapnak (ott netto 200-at kaptam).
Koszonom szepen a valaszokat elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest