- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Én sajnos nem vagyok túl okos. Kb. átlagos. Nincs a véremben a hálózatozás. Szeretem én is csinálni, de már belefásultam. Gyorsan felejtek,az alapokat nem, de az extrákat igen. És motivációm sem erkölcsileg, sem anyagilag nincs (ugyanannyit keresek mint CCENT-vel és soha senki nem gratulált a munkahelyen egy vizsgához sem - leszámítva a közeli kollégákat). Persze jó dolog ez meg minden, de ugyanannyit viszek haza mint ha nem csinálnám és a feleségemet sem tudom azzal nyugtatni hogy "jó, nyomok heti 20 órát laborban, de majd elviszlek nyaralni Hawaii-ra nyáron". Mert nem. Tök mindegy, hogy CCNA vagy CCNP vagyok -e.
Másrészt van az a tévképzet, hogy egy CCIE mindent tud. Ez nem igaz. Ismerek olyan CCIE-t, aki nem tudott olyan elméleti dolgokat, amit én CCNP-ből igen. De ő felkonfigurált egy IPv6 MPLS felhőt meg széjjel vrf-ezett OSPF hálót, én meg nem. Laboron ott a doccd, szóval ott már a gyakorlat a lényeg. Meg tudod nézni a timer-eket, stb. Csak nincs időd azzal tökörészni.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged