- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
rihovszky #15483 üzenetére
Az IBM network üzletág amennyire tudom elég mostoha, a Lufthansa Systemstől vették át, aztán vissza is akarták adni, stb. Anno (3 éve) interjúztam hozzájuk, L3-ra. CCNP R&S tudásszint, Aruba wifi üzemeltetési tapasztalattal, ami nekik kellett.
2 kör interjú után érződött: felvennének L3-ra, de elég fiatal vagyok még most is. tehát beküldtek egy klasszikus "geek" fazont, aki teljesen nonszensz (IOS verzió vagy platform függő) kérdésekkel bombázott, amiket fejből a legjobbak sem tudnak, kinézi doksiból vagy "kikérdőjelezi". Felajánlották ez után az L2 pozit, 3x8 helyett akkor álltak át "dolgozói kérésre" 2x12 óra műszakra (értsd: az Mt. szerinti maximális túlórakeretet így kimerítik), ráadásul váltott munkarend. Órabérre nézve ez majdhogynem diákmelós fizetés lett volna...de persze a fejlődési lehetőség, meg a tanfolyamok, és ha jól tolod 3-5 éven belül L3, stbstb., szokásos multis bullshit. Medior tudású szakember kellett volna nekik egy junior poziba, gyakornoki fizetésért. Megköszöntem a lehetőséget.
Jellemző az elvárásuk realitására, hogy ezek a pozijaik azóta is folyamatosan nyitva vannak...a cégen belül várható folyamatokra, szervezettségre pedig az, hogy rá 5 hónapra, egy másik HR-es munkatársuk megkeresett, L3-ra és meglepődött, hogy én már végigjártam náluk ezt a kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 iMac 21.5" 4K / i5 3 GHz / 256GB SSD / 16GB RAM / Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest