- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Methionyl #15236 üzenetére
Kieges: En pl a networkingtol egtem ki teljesen. Mostanaban nem hogy tanulni nincs kedvem, de a munka elvegzese is konstans erofeszitest igenyel (regebben elveztem csinalni). Nehez ugy, de szerintem ilyenkor kell valtani. A problema az, hogy nezegettem mas cegeknel a networking pozikat, es egyik sem erdekel egyaltalan.
Nezegetem, es mondom magamban, hogy "jo-jo meg tudnam csinalni, de ezert minek valtsak?".
Az a baj, hogy sok minden mas is erdekel, es ertek is hozza annyira, hogy Junior+ szinten el tudjak helyezkedni, de annyira egyikhez sem ertek, hogy mondjuk a mostanival nagyjabol azonos keresetet hozzak ossze. < /panaszkodas > -
FecoGee
Topikgazda
válasz
Methionyl #15236 üzenetére
Ha megvan a CCNP/CCDP akkor megvan a papír, de nem a vizsga. Az új rendszerben megkapod érte a badge-ket de nem lesz meg ezzel az ENCOR vizsga.
Ha most megcsinálod a Writtent akkor mehetsz labra. De pl. ha CCNP vagy akkor nem mert a lab előfeltétele az ENCOR vizsga lesz, ami ugye nem lesz meg automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest