- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
1 hónapja voltam, OCG és CBT Nuggets volt a fő felkészülési anyagom, INE nekem is túl deep volt, illetve ahol kevésnek éreztem a könyvet ott whitepaper-eket keresgéltem. Könyvben vannak hibák ez tény, de annyira nem vészes hogy ne lehessen használni, valamint ciscobook honlapján megtalálható a javítás. Amiben a vizsga után kevésnek éreztem a könyvet az python és főleg az API-k, illetve az SD cuccokhoz olvasgattam sok cisco guide-ot így utólag látva az is hasznos volt. Vizsga elött nagyon sok review videot nézegettem, BOSON practice examet szinte mindenki ajánlotta, ha van hozzáférésed vagy nem sajnálod rá a pénzt akkor az hasznos lehet, márcsak azért is mert minden kérdésnél a jó és rossz választ is elmagyarázzák és hivatkozások is vannak whitepaper-ekre. de ez nem személyes tapasztalat, csak a videok alapján mondom.
Amire érdemes figyelni, hogy januártól van tényleges lab, nekem talán 3-4 is volt, nem volt vészes de érdemes tényleg felkészülni rá hogy ne menjen el sok idő vele.
Szept 20 után már új exam topic lesz, pár pontban van eltérés, érdemes arra is figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest