Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4778 üzenetére
A Wi-Fi jelszavát a Setup/Quick setup menüben találom? Nézegetem már egy ideje, de mást nem találtam.
És nevet hogyan lehet megadni a jelszó mellett? Most azt nem kér, elég neki a jelszó.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4778 üzenetére
Köszi szépen a választ!
(Ne haragudj a nyakatekert megfogalmazás miatt, de az ide vonatkozó szókincsem és szakmai ismeretem kb. nulla.) Úgy értem, hogy ha kikapcsolom a Wi-Fi-t, akkor ugye nem lehet a tudtomon kívül úgy visszakapcsolni, ha az illető nincs a modemhez kábellel kapcsolódó számítógép előtt, illetve a lépcsőházban található Telekomos "doboz" megbuherálásával vagy bármi más módon. Azaz egy általam kikapcsolt Wi-Fi-hez egy trükkös ember képes-e kapcsolódni bármilyen ügyeskedésnek köszönhetően?
A csatlakozott eszközök csak annyi ideig láthatóak a listán, amíg csatlakozva vannak vagy valami naplóban alaposan megnézhetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest