Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vv5204 #5816 üzenetére

No hát ugye a szitu az , hogy eleve úgy készültem, hogy MSE + Vista fal, csak közben módosítottam.

2004- ben szívtam be a blastert vagy a sassert már magam sem tudom - azt is hanyagságból, pedig netezek, még 2. 5 év és ha addig sem jö be semmi akkor elmondhatom, hogy 10 éve semmit ... előtte meg 97 meg 2004 között megint csak semmit 2002 -ig nem is volt itthon netem :D

Az MSE nekem nagyon bevált Agnitum mellett - mert mind a kettőnek van Antispyware modulja és nem akadnak nem lassítanak - az Agnitum amúgy is kikapcsolja a sajátját, ha összeférhetetlenséget érzékel. MSE - nél nincs ilyen.

Használok mindenféle böngészőt, de főleg Windows Internet Explorer 9.0 -t SmartScreenszűrővel , védett móddal, ActiveX szűréssel követésvédelemmel minden jóval :-)

Az nálam alap, hogy egy Windows install egy AV telepítést bír el, helyesebben egy fajta AV telepítést - nyilván ha kijön az MSE 3.0 nem fogom újrahúzni a Windows -t :-)

Éppen ezen okokbvól kifolyólag kérdeztem, hogy az MSE + a BOclean hogy jönnek ki, mert akkor felpakolnám még mellette, aztán meglenne a hawaii érzés :D

Szerk : Defense + -om pedig így is van, és Sandbox is _K

Új hozzászólás Aktív témák