- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #5278 üzenetére
szia
a méretkorlát alapon 20Mb , néha én átírom 100-ra,
egy film mérete min. 700Mb, és volt h film megnyitásnál fagyott...ami ügye már kiesik h ellenőrizze ,mivel 100MB-nél nagyobb és mivel nem új dolog ezért az állapottartó beállítás miatt már nem kéne h nézze. a képes mappában van 30KB-tól akár 3MB-os is...találtam egy ilyent -> Repeating alerts when trusted file tries to access explorer.exe in memory, és addig ok h d+ szabályok és ott explorer.exe : windows rendszeralkalmazás...egyedi-létrehoz - védelmi beállítások - folyamatok közötti meómória- inaktív..stb. önálló szabályt én nem tudok létrehozni ,mert nem értek hozzá...
If you look in Computer Security Policy ~ D+ rules, you should find a rule for explorer.exe. If you look at the protection settings tab, you have probably got 'interprocess accesses' set to 'ask'. Protyections settings over-ride permissions, so setting the file trusted won't help this problem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gombászkönyvek egyben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest