Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blattida

nagyúr

válasz McClane #2943 üzenetére

Ne hasonlítsuk össze a kettőt, mert az emsisoft free nem rendelkezik valós idejű védelemmel, az emsisoft anti malware lenne a párja, de az nem ingyenes, viszont jobb.

Én a konkrét esetre írtam, hogy a felhasználó volt a ludas, az "ebben az esetben" azt jelenti, hogy abban az esetben, nem azt, hogy általában nem a felhasználó a ludas.

Egyébként pont tőlem olvashatod például ebben a topikban rengetegszer, hogy a felhasználó a hibás, az ok, a valódi probléma.

W666W
    Ezért hoztam fel példának az OA-t, mert szerintem az a legjobb, a leginformatívabb és legjobban átlátható ebből a szempontból.

vv5204
    Én erre nem vennék mérget, szerintem új típusú értesítések sem lesznek a 4.1-ben.
    Nem élvez akkora prioritást...

• blattida

nagyúr

válasz McClane #2943 üzenetére

Oké, legyen tudatlan, bár a kettő ugyanazt jelenti, a lényegen nem változtat.
    Az átlagos felhasználó nem használ és nem is fog használni hips-et, mivel gőze sincs arról, mire használhatná.

Árkival nem értek egyet, dll injekció, túlcsordítás, ezek nem azok a hívószavak, melyek a legtöbb felhasználó számára jelentenek bármit is, nem hiszem, hogyha ezeket látják, majd jól blokkolni fogják az egyes kéréseket.

Baromira nem ez a tapasztalat és nem belőlünk, a comodo-t folyamatosan és kitartóan használó emberkékből kell levonni azt a téves következtetést, hogy mindenki más is értelmez, nem csak olvas, sajnos ez a hozzáállás egyre gyakoribb, mert az emberek valamiért nem használják a józan paraszti eszüket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés