Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida
üzenetére
Csináltam egy érdekes tesztet
FIREWALL LEAK TESTING SUITE
Remélem a képeken azért jól látszik, hogy Tüzfalmentes környezeten volt futtava a CLT...
Tehát nincs telepítve semmilyen IS és nincs bekapcsolva egy darab WINDOS-os védelmi kütyü sem...
Így az elért eredmény 150/340
akkor ezek szerint a Szüz W7 is véd valamennyirre ????
De vissza a LEAK testre magára..Miért olyan nehéz például ezeket a támadási módokat amik a leak testben szerepelnek betenni a CIS be úgy hogy blokkolva legyenek és Ne kelljen a felhasználónak totózni rajta hogy most beengedi avagy nem ????
Érdekes a shell injectiont be tudták tenni ????? Ott kapok egy bazi nagy értesítést ha vagy ha buffer overflow lenne..
Gondolom ezeket sem lenne nagyobb kunszt nerkik automatikusan blokkolhatóvá tenniük ha károsak a gépre..ha meg nem károsak akkor meg minek vannak a Leak testben ????Összeségében biztos kafa meg tük jó a CIS használom ÉN is csak ez a CLT zavar de nagyon, mert tök hülyeségnek tartok egy olyan tesztet aminek az eredményét nagyban befolyásolja az hogy az user tud -e PC -ül avagy nem....
ÉN még Mindig Oneill vagyok és Nem carter Örnagy ..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő