Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buhera73
csendes tag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én kedden raktam újra a rendszert a Redstone 4 megjelenése miatt. Nálam nem riaszt sem a Firefoxra, sem az NVIDIA illesztőre, pedig proaktív konfigurációra állítottam a CIS-t (Offline telepítő). Viszont bekapcsolás után (SSD) kb. 2 perc múlva jelzi a Defender biztonsági központ, hogy minden oké. Addig nem érzékeli a vírusirtót és a tűzfalat.
-
válasz
Eversmann
üzenetére
Nem tudom. Csak annyit látok, hogy a Comodo által kiszúrt veszélyek döntő többsége a VirusTotal szerint gyakorlatilag csak a Comodo szerint kártékony, a kevés maradékra volt még 1-2 pályázó.
Használom, mert bízom abban, hogy ha valami valódi probléma ütne be, akkor azt is megfogja, de tény, hogy eddig az általam ismert minden riasztása kivétel nélkül vaklárma volt, márpedig újabban szinte minden napra jut valami.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Kuponkunyeráló
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- Renault, Dacia topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest