- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fandango #10443 üzenetére
Most nézem a másik gépemen, azon is rengeteg fájlt átírt.
Bajom? Van egy új gépem, friss rendszerrel. Most meg egy program csak úgy beleírt a rendszerfájlokba és mindenbe. Ezzel megváltoztatta az eredeti fájlokat. Mi jogon? Nem fogok örökké CIS-t használni, de a jelölése mindig ott marad mindenben. Rendszert pedig nem szokásom újrarakni. A Tiszta rendszert mentem le és képfájlt állítok vissza. Hosszú távon ez így már nem tiszta rendszer.
Másik zavaró dolog.
Külső lemezre mentem folyamatosan az adatokat, összehasonlításnál jelezni szokta mik az új fájlok és csak azokat kell átmásolnom. Most viszont mindenre azt írja, hogy "új", mivel összehasonlításnál nem teljesen egyformák az ADS miatt.
Azért elég sokan kiakadtak emiatt a Comodo fórumain. Nem én vagyok, aki felfújja ezt.
Nem az én dolgom trükközni és eltávolítani, hanem a Comodonak lenne alap, ha egyszer mondjuk törlöm az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest