- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fandango #10443 üzenetére
Most nézem a másik gépemen, azon is rengeteg fájlt átírt.
Bajom? Van egy új gépem, friss rendszerrel. Most meg egy program csak úgy beleírt a rendszerfájlokba és mindenbe. Ezzel megváltoztatta az eredeti fájlokat. Mi jogon? Nem fogok örökké CIS-t használni, de a jelölése mindig ott marad mindenben. Rendszert pedig nem szokásom újrarakni. A Tiszta rendszert mentem le és képfájlt állítok vissza. Hosszú távon ez így már nem tiszta rendszer.
Másik zavaró dolog.
Külső lemezre mentem folyamatosan az adatokat, összehasonlításnál jelezni szokta mik az új fájlok és csak azokat kell átmásolnom. Most viszont mindenre azt írja, hogy "új", mivel összehasonlításnál nem teljesen egyformák az ADS miatt.
Azért elég sokan kiakadtak emiatt a Comodo fórumain. Nem én vagyok, aki felfújja ezt.
Nem az én dolgom trükközni és eltávolítani, hanem a Comodonak lenne alap, ha egyszer mondjuk törlöm az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest