- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga Csiga
csendes tag
Nálam csak a Firewall és a Defense+ van telepítve. KAV-al együtt jól megférnek egymás mellett. Eleinte a Kaspersky "morgott" a cfp.exe-re, kockázatos programnak minősítette, de miután felvettem nála a megbízható alkalmazások közé, teljes jogot adva neki, azóta nyugi van. Ezt már lejátszotta régebben a CounterSpy-al is, de ott sem volt gond össze szelidíteni őket. Elég nyűgös a KAV, de már megszoktam. Év végén jár le a licence, de meg fogom hosszabbítani, mert meg vagyok vele elégedve, még az állandó rinyálásai ellenére is.
-
blattida
nagyúr
Nálam már elég hosszú ideje fönn van. Tényleg jó, de azért a többi piacon lévőnél, úgy általánosságban, nem jobb, kábé ugyanannyira képes, de még a 100% safe delete mellett is tud kékhalált okozni. Viszont a legutolsó, a .38-as már egész stabil és jól is használható, ám még nem ajánlanám, mert problémás tud lenni és gondokat tud okozni.
-
S W A T
senior tag
[Translations mappába kitömörítendő]
olyan Translations mappát ahova írtad hogy a magyarosítást tenni kell.
(ha esetleg külön kell csinálni leírhattad volna hogy hova kell, nem mindenkinek 1 értelmű, így nekem se)igaz nem tettem fel a vírusírtó részét de gondolom nem ezért nem csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest